Gebzeli öğrenciler finalde

Gebze 28.04.2021 - 14:16, Güncelleme: 28.04.2021 - 14:16
 

Gebzeli öğrenciler finalde

Gebzeli öğrenciler finalde

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri katıldıkları GençBizz Lise Girişimcilik Programı’nda Türkiye’nin ilk 75 şirketi arasına girerek yarı finali de başarıyla geçerek finale kaldılar. Lise öğrencilerinin eğitimleri sırasında iş dünyası ile tanışmaları ve girişimcilik kültürünü öğrenmelerini sağlayan GençBizz Lise Girişimcilik Programı’na Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri katıldı. Öğrenciler kurdukları şirket ile yarı finali de başarıyla geçerek finale kaldılar. Öğrencilerini tebrik eden Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında çıkmış oldukları girişimcilik deneyim yolculuğunda bir adım daha ileriye taşıyarak yarı final değerlendirmesini geçen öğrencilerimizin kurduğu 5 şirketten 3’ü Türkiye’nin ilk 75 şirketi arasına girerek yarı finalde büyük bir başarıya imza atmışlardı. YETKİ BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANDILAR Final yolunda ürünlerinin üretimlerini ve ilk satışlarını gerçekleştirmeye başlayan girişimci öğrencilerimiz yaptıkları çalışmalar neticesinde gerekli koşulları yerine getirdiğini gösteren Yetki Belgesi’ni yarışma heyetince almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, sahip oldukları heyecan, azim ve içlerindeki girişimcilik tutkusunun aynı şekilde devam etmesini dileriz.”
Gebzeli öğrenciler finalde

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri katıldıkları GençBizz Lise Girişimcilik Programı’nda Türkiye’nin ilk 75 şirketi arasına girerek yarı finali de başarıyla geçerek finale kaldılar.

Lise öğrencilerinin eğitimleri sırasında iş dünyası ile tanışmaları ve girişimcilik kültürünü öğrenmelerini sağlayan GençBizz Lise Girişimcilik Programı’na Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri katıldı. Öğrenciler kurdukları şirket ile yarı finali de başarıyla geçerek finale kaldılar. Öğrencilerini tebrik eden Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında çıkmış oldukları girişimcilik deneyim yolculuğunda bir adım daha ileriye taşıyarak yarı final değerlendirmesini geçen öğrencilerimizin kurduğu 5 şirketten 3’ü Türkiye’nin ilk 75 şirketi arasına girerek yarı finalde büyük bir başarıya imza atmışlardı.

YETKİ BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANDILAR

Final yolunda ürünlerinin üretimlerini ve ilk satışlarını gerçekleştirmeye başlayan girişimci öğrencilerimiz yaptıkları çalışmalar neticesinde gerekli koşulları yerine getirdiğini gösteren Yetki Belgesi’ni yarışma heyetince almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, sahip oldukları heyecan, azim ve içlerindeki girişimcilik tutkusunun aynı şekilde devam etmesini dileriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.