19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli öğrenciler, Kadıoğlu'nu dinleyerek öğrendi

Gebze 04.08.2021 - 11:50, Güncelleme: 04.08.2021 - 11:50
 

Gebzeli öğrenciler, Kadıoğlu'nu dinleyerek öğrendi

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Fatih İmam Hatip Ortaokulu’ndaki öğrencilerine yaz etkinlikleri kapsamında sağlık eğitimi verdi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu yaz etkinlikleri kapsamında Gebze Fatih İmam Hatip Ortaokulu’ndaki öğrencilere sağlıklı beslenme ve ilkyardım konularında eğitim verdi. Kadıoğlu’nu can kulağı ile dinleyen öğrenciler sağlığa dair her şeyi öğrenme fırsatı buldu. Daha sonra korona virüs hakkında öğrencileri bilgilendiren İlçe Sağlık Müdürü, ilkokul ve ortaokul çocuklarının sorularını teker teker cevaplayarak temizlik ve hijyen konularında nasihatlerde bulundu. KADIOĞLU, ÖĞRENCİLERDEN SÖZ İSTEDİ Kadıoğlu, 60 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen yaz etkinlikleri kapsamında, Gebze Fatih İmam Hatip Ortaokulu’nun toplantı salonundaki tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dileyerek ailelerinde aşısını yaptırmayan aile fertlerini ikna etme konusunda gayrette bulunacaklarına dair öğrencilerden söz istedi.
Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Fatih İmam Hatip Ortaokulu’ndaki öğrencilerine yaz etkinlikleri kapsamında sağlık eğitimi verdi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu yaz etkinlikleri kapsamında Gebze Fatih İmam Hatip Ortaokulu’ndaki öğrencilere sağlıklı beslenme ve ilkyardım konularında eğitim verdi. Kadıoğlu’nu can kulağı ile dinleyen öğrenciler sağlığa dair her şeyi öğrenme fırsatı buldu. Daha sonra korona virüs hakkında öğrencileri bilgilendiren İlçe Sağlık Müdürü, ilkokul ve ortaokul çocuklarının sorularını teker teker cevaplayarak temizlik ve hijyen konularında nasihatlerde bulundu.

KADIOĞLU, ÖĞRENCİLERDEN SÖZ İSTEDİ

Kadıoğlu, 60 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen yaz etkinlikleri kapsamında, Gebze Fatih İmam Hatip Ortaokulu’nun toplantı salonundaki tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dileyerek ailelerinde aşısını yaptırmayan aile fertlerini ikna etme konusunda gayrette bulunacaklarına dair öğrencilerden söz istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.