Gebzeli öğrenciler ödüllerine kavuştu!

Gebze 09.06.2021 - 15:11, Güncelleme: 09.06.2021 - 15:11
 

Gebzeli öğrenciler ödüllerine kavuştu!

Gebzeli öğrenciler ödüllerine kavuştu!

Gebze İmam Hatip Mezunlar Derneği tarafından 9 Mayıs'ta düzenlenen Siyer Nebi online yarışmasının ödülleri sahiplerine kavuştu. 9 Mayıs'ta düzenlenen Siyer-i Nebi online yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. Geçen ay düzenlenen online Siyer-i Nebi yarışmasında en fazla dereceyi alan 1’inci kategorideki öğrencilere ödülleri verildi. Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu'ndaki konferans salonunda düzenlenen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Atlı ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Birinci olan öğrenci Mehmet Akif Erdoğan’a ödülünü Kaymakam Mustafa Güler, İkinci olan öğrenci Aysu Jalova’ya ödülünü Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Atlı, üçüncü olan öğrenci Zeynep Çetin’e Gebze İmam Hatip mezunlar derneği başkanı Cenk Çelik verdi. Mansiyon ve teşvik ödülleri ise Tevfik İleri Ortaokul Müdürü Rüştü Acar, Müdür yardımcısı Ali Suat Dağıstanlı ve Dernek yönetim kurulu üyesi Hüseyin Güler tarafından verildi. “ÖĞRENCİLER MOTİVE OLUYOR” Programda Dernek Başkanı Cenk Çelik yaptığı konuşmada bu tür etkinliklerin öğrencileri motive ettiğini ifade ederek en fazla derece yapan Dumlupınar İmam Hatip Okulu öğrencilerini tebrik edip, programa katılan herkese teşekkür etti. Okul müdürü Yusuf Ziya Yılmaz ise yapmış olduğu konuşmasında öğrencileri ile gurur duyduğunu ifade ederken bu tür etkinliklerin devam olmasını temenni etti. “GELECEK GENÇLERİN OMUZUNDA YÜKSELECEK” Yılmaz’ın ardından konuşan Kaymakam Mustafa Güler ise, “Peygamber Efendimizin hayatı hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmeyi ve örnek bir nesil yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla bu yarışmayı düzenleyenleri ve bu yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu ülkenin geleceği sizin gibi gençlerin omuzunda yükselecek. Sizleri geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. İstiklalimizi istikbalimizi teslim edeceğimiz siz yavrularımızın çok iyi yetişmesini istiyoruz.  Onun için sizin bir hedef koymanız lazım bir amacınızın olması lazım,  vatanınız için, milletiniz için, aileniz için fedakâr olmak lazım çok çalışmak lazım. Ancak o zaman başarıya ulaşabilirsiniz.  Hedeflerinizi yüksek tutun, yüksek idealleriniz olsun, sadece günü kurtarmak için çalışmayınız, her zaman çok çalışın, gayret edin, çok kitap okuyun, bir dili iyi bir şekilde öğrenin, derslerinizde hepinize başarılar diliyorum.” dedi.  “NİTELİKLİ BİREYLER OLACAKLARINA İNANIYORUZ” İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Atlı da yapmış olduğu konuşmasında İmam Hatip okullarının din eğitimi ile beraber daha nitelikli bir hala kavuştuğunu ve öğrencilerin hem fenni ilimler hem de dinimizi daha iyi öğrenek nitelikli birey olacaklarına inandıklarını ifade etti. Program dernek başkanı Cenk Çelik'in Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'e günün anlamına binaen hediye takdimi ile öğrencilere ödüllerin verilmesinden sonra hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.  
Gebzeli öğrenciler ödüllerine kavuştu!

Gebze İmam Hatip Mezunlar Derneği tarafından 9 Mayıs'ta düzenlenen Siyer Nebi online yarışmasının ödülleri sahiplerine kavuştu.

9 Mayıs'ta düzenlenen Siyer-i Nebi online yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. Geçen ay düzenlenen online Siyer-i Nebi yarışmasında en fazla dereceyi alan 1’inci kategorideki öğrencilere ödülleri verildi. Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu'ndaki konferans salonunda düzenlenen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Atlı ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Birinci olan öğrenci Mehmet Akif Erdoğan’a ödülünü Kaymakam Mustafa Güler, İkinci olan öğrenci Aysu Jalova’ya ödülünü Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Atlı, üçüncü olan öğrenci Zeynep Çetin’e Gebze İmam Hatip mezunlar derneği başkanı Cenk Çelik verdi. Mansiyon ve teşvik ödülleri ise Tevfik İleri Ortaokul Müdürü Rüştü Acar, Müdür yardımcısı Ali Suat Dağıstanlı ve Dernek yönetim kurulu üyesi Hüseyin Güler tarafından verildi.

“ÖĞRENCİLER MOTİVE OLUYOR”

Programda Dernek Başkanı Cenk Çelik yaptığı konuşmada bu tür etkinliklerin öğrencileri motive ettiğini ifade ederek en fazla derece yapan Dumlupınar İmam Hatip Okulu öğrencilerini tebrik edip, programa katılan herkese teşekkür etti. Okul müdürü Yusuf Ziya Yılmaz ise yapmış olduğu konuşmasında öğrencileri ile gurur duyduğunu ifade ederken bu tür etkinliklerin devam olmasını temenni etti.

“GELECEK GENÇLERİN OMUZUNDA YÜKSELECEK”

Yılmaz’ın ardından konuşan Kaymakam Mustafa Güler ise, “Peygamber Efendimizin hayatı hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmeyi ve örnek bir nesil yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla bu yarışmayı düzenleyenleri ve bu yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu ülkenin geleceği sizin gibi gençlerin omuzunda yükselecek. Sizleri geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. İstiklalimizi istikbalimizi teslim edeceğimiz siz yavrularımızın çok iyi yetişmesini istiyoruz.  Onun için sizin bir hedef koymanız lazım bir amacınızın olması lazım,  vatanınız için, milletiniz için, aileniz için fedakâr olmak lazım çok çalışmak lazım. Ancak o zaman başarıya ulaşabilirsiniz.  Hedeflerinizi yüksek tutun, yüksek idealleriniz olsun, sadece günü kurtarmak için çalışmayınız, her zaman çok çalışın, gayret edin, çok kitap okuyun, bir dili iyi bir şekilde öğrenin, derslerinizde hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

 “NİTELİKLİ BİREYLER OLACAKLARINA İNANIYORUZ”

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Atlı da yapmış olduğu konuşmasında İmam Hatip okullarının din eğitimi ile beraber daha nitelikli bir hala kavuştuğunu ve öğrencilerin hem fenni ilimler hem de dinimizi daha iyi öğrenek nitelikli birey olacaklarına inandıklarını ifade etti. Program dernek başkanı Cenk Çelik'in Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'e günün anlamına binaen hediye takdimi ile öğrencilere ödüllerin verilmesinden sonra hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.