Gebzeli ünlü oyuncu Netflix’te

Kültür-Sanat 24.06.2021 - 16:48, Güncelleme: 24.06.2021 - 16:48
 

Gebzeli ünlü oyuncu Netflix’te

Gebzeli ünlü oyuncu Netflix’te

Gebze doğumlu ünlü oyuncu Seda Bakan, Netflix’in yeni dizisi Another Self’in oyuncu kadrosuna dahil oldu. Netflix’in yeni dizisi Another Self’in oyuncu kadrosu belli oluyor. Üç kadının hikâyesinin anlatılacağı dizinin başrolünde Tuba Büyüküstün oynayacak. Tuba Büyüküstün’ün rol arkadaşlarından biri ise Gebzeli ünlü oyuncu Seda Bakan oldu. Seda Bakan dizide Leyla rolünü canlandıracak. Bakan’ın ardından oyuncu kadrosuna Murat Boz da katıldı. Daha önce Murat Boz, Öldür Beni Sevgilim filminde Seda Bakan ile başrolü paylaşmıştı. Filmlerde rol alan Boz’un, Another Self ilk dizi deneyimi olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimlerin ise; Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu olacağı konuşuluyor. ANOTHER SELF’İN HİKÂYESİ OGM Pictures’ın yapımcısı olan dizi, Netflix platformundan izleyici ile buluşacak. Dizide okul arkadaşı olan üç kadının hikâyesi anlatılacak. Bu üç kadının hayatı, içlerinden birinin ağır bir hastalığa yakalanması ile değişecek. Dizininin senaryosu Nuran Evren Şit tarafından kaleme alındı, yönetmen koltuğunda ise Burcu Alptekin oturuyor. Another Self’in ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Ama dizinin en geç 2022 yılında izleyici ile Netflix platformunda buluşması bekleniyor.
Gebzeli ünlü oyuncu Netflix’te

Gebze doğumlu ünlü oyuncu Seda Bakan, Netflix’in yeni dizisi Another Self’in oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Netflix’in yeni dizisi Another Self’in oyuncu kadrosu belli oluyor. Üç kadının hikâyesinin anlatılacağı dizinin başrolünde Tuba Büyüküstün oynayacak. Tuba Büyüküstün’ün rol arkadaşlarından biri ise Gebzeli ünlü oyuncu Seda Bakan oldu. Seda Bakan dizide Leyla rolünü canlandıracak. Bakan’ın ardından oyuncu kadrosuna Murat Boz da katıldı. Daha önce Murat Boz, Öldür Beni Sevgilim filminde Seda Bakan ile başrolü paylaşmıştı. Filmlerde rol alan Boz’un, Another Self ilk dizi deneyimi olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimlerin ise; Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu olacağı konuşuluyor.

ANOTHER SELF’İN HİKÂYESİ

OGM Pictures’ın yapımcısı olan dizi, Netflix platformundan izleyici ile buluşacak. Dizide okul arkadaşı olan üç kadının hikâyesi anlatılacak. Bu üç kadının hayatı, içlerinden birinin ağır bir hastalığa yakalanması ile değişecek. Dizininin senaryosu Nuran Evren Şit tarafından kaleme alındı, yönetmen koltuğunda ise Burcu Alptekin oturuyor. Another Self’in ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Ama dizinin en geç 2022 yılında izleyici ile Netflix platformunda buluşması bekleniyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.