Gebzeli Yazar, TÜBİTAK MAM’a gitti

Kültür-Sanat 21.01.2021 - 14:16, Güncelleme: 21.01.2021 - 14:16
 

Gebzeli Yazar, TÜBİTAK MAM’a gitti

Gebzeli Yazar, TÜBİTAK MAM’a gitti

Geçtiğimiz ay ikinci kitabı “Geleceğin Dünyası; Antarktika” eseri yayımlanan yazar Musa Gün TÜBİTAK MAM Başkan Yardımcısı ve Kutup Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Burcu Özsoy’u makamında ziyaret etti. Eserin yazımı aşamasında desteklerinden ötürü teşekkürlerini ileten Musa Gün 2022 yılında “Geleceğin Dünyası; Antarktika” kitabının devam serisinin geleceğinin müjdesini de paylaştı. Gelecekte yapılması planlanan birçok farkındalık çalışması hakkında istişarelerde bulunan Musa Gün ziyarette tüm Kutup Araştırmaları Merkezinde görev alan hocalara imzalı kitap hediye etti. Yazar Musa Gün sosyal medyadan Burcu hanıma kitap takdim ederken çektirdiği fotoğraf ise yoğun ilgi gördü. “BU KİTAP DÖNÜM NOKTAM” Yazar Musa Gün “Bu ikinci kitabım. Geçen sene bu zamanlar Burcu hocamın merhaba demesiyle daha da hız kazanan bir süreçle çok güzel bir serüveni kaleme aldık. Türk bilim insanı Burcu hocam içtenliği ve samimiyeti ile bana her şeyin mümkün olduğunu hissettirdi. Bu kitabı yazma sürecimde dönüm noktası idi. Bir bilim insanı vaktini ayırıp dinledi. Bence bu birçok önyargının miladı idi. Ziyaretim sürecinde ki hoşgörüsü için değerli bilim insanı Doç. Dr. Burcu Özsoy hocama ve beraberinde ki kıymetli hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diye ekledi.
Gebzeli Yazar, TÜBİTAK MAM’a gitti

Geçtiğimiz ay ikinci kitabı “Geleceğin Dünyası; Antarktika” eseri yayımlanan yazar Musa Gün TÜBİTAK MAM Başkan Yardımcısı ve Kutup Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Burcu Özsoy’u makamında ziyaret etti. Eserin yazımı aşamasında desteklerinden ötürü teşekkürlerini ileten Musa Gün 2022 yılında “Geleceğin Dünyası; Antarktika” kitabının devam serisinin geleceğinin müjdesini de paylaştı. Gelecekte yapılması planlanan birçok farkındalık çalışması hakkında istişarelerde bulunan Musa Gün ziyarette tüm Kutup Araştırmaları Merkezinde görev alan hocalara imzalı kitap hediye etti. Yazar Musa Gün sosyal medyadan Burcu hanıma kitap takdim ederken çektirdiği fotoğraf ise yoğun ilgi gördü.

“BU KİTAP DÖNÜM NOKTAM”

Yazar Musa Gün “Bu ikinci kitabım. Geçen sene bu zamanlar Burcu hocamın merhaba demesiyle daha da hız kazanan bir süreçle çok güzel bir serüveni kaleme aldık. Türk bilim insanı Burcu hocam içtenliği ve samimiyeti ile bana her şeyin mümkün olduğunu hissettirdi. Bu kitabı yazma sürecimde dönüm noktası idi. Bir bilim insanı vaktini ayırıp dinledi. Bence bu birçok önyargının miladı idi. Ziyaretim sürecinde ki hoşgörüsü için değerli bilim insanı Doç. Dr. Burcu Özsoy hocama ve beraberinde ki kıymetli hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diye ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.