Gebzeli yazarın yeni kitabı raflarda!

Gebze 03.09.2021 - 09:56, Güncelleme: 03.09.2021 - 09:56
 

Gebzeli yazarın yeni kitabı raflarda!

Gebze’de yaşayan yazar Özlem Kızkaban’ın ‘Yırtılan Sayfam’ adını verdiği şiir kitabı okurlarıyla buluştu.

Gebze’de ikamet eden yazar Özlem Kızkaban ‘Yırtılan Sayfam’ adını verdiği şiir kitabıyla okurlarına ‘merhaba’ dedi. İlk ve ortaokulu Kocaali ilçesinde Nazım Üner’de tamamlayan Kızkaban, Abidin Serhoş (imam hatip) çok programlı lisesinden mezun oldu. Evli ve iki kız çocuğu annesi olan yazar “Şiir, aşk ve tutku çocukluğumdan beri bende olan tabiri caizse yakamı hiç bırakmayan hissiyattı” dedi. HER ŞEY KAHRAMAN TAZEOĞLU’NU OKUMAMLA BAŞLADI Kendisiyle alakalı okurlarına bilgi vermeye devam eden Yazar Kızkaban, “Kimi zaman kendimden gidesim gelse de duygularımı duygusuz olaya tercih ederdim. 2009’un aralık ayındaydı ve ben o şairle ilk kez tanışmıştım. Her şey “iyi değilim aşkım” (Kahraman TAZEOĞLU) eseriyle başladı. Devrik cümlelerle kalbimin anahtar odasını bulmamı sağlamıştı ve sonrasında o odanın anahtarını… 2017 ve 2018 tarihlerinde şiirlerimle alakalı Radyo Mavi’nin sahibi Kaşif Şahinkesen ile tanışma fırsatı buldum. Bir süre sunucuların yanında neler yaptıklarını izleyerek öğrenmeye çalıştım. Bir senenin sonunda hafta sonu sunucusu olarak işe başladım. Şiirlerimi ilk kez orada insanlara duyurdum. Tüm bu olayların üzerinden epeyce zaman geçti ve ben KOŞYAZ kadın platformu ile tanıştım. Hayatıma Hacer Alioğlu Yakuti isminde dünya tatlısı bir kadın dokundu. Bana güç oldu ve KOŞYAZ’dan sonra yazdıklarımı derleyip çıkarma kararı aldım” ifadelerini kullandı.
Gebze’de yaşayan yazar Özlem Kızkaban’ın ‘Yırtılan Sayfam’ adını verdiği şiir kitabı okurlarıyla buluştu.

Gebze’de ikamet eden yazar Özlem Kızkaban ‘Yırtılan Sayfam’ adını verdiği şiir kitabıyla okurlarına ‘merhaba’ dedi. İlk ve ortaokulu Kocaali ilçesinde Nazım Üner’de tamamlayan Kızkaban, Abidin Serhoş (imam hatip) çok programlı lisesinden mezun oldu. Evli ve iki kız çocuğu annesi olan yazar “Şiir, aşk ve tutku çocukluğumdan beri bende olan tabiri caizse yakamı hiç bırakmayan hissiyattı” dedi.

HER ŞEY KAHRAMAN TAZEOĞLU’NU OKUMAMLA BAŞLADI

Kendisiyle alakalı okurlarına bilgi vermeye devam eden Yazar Kızkaban, “Kimi zaman kendimden gidesim gelse de duygularımı duygusuz olaya tercih ederdim. 2009’un aralık ayındaydı ve ben o şairle ilk kez tanışmıştım. Her şey “iyi değilim aşkım” (Kahraman TAZEOĞLU) eseriyle başladı. Devrik cümlelerle kalbimin anahtar odasını bulmamı sağlamıştı ve sonrasında o odanın anahtarını… 2017 ve 2018 tarihlerinde şiirlerimle alakalı Radyo Mavi’nin sahibi Kaşif Şahinkesen ile tanışma fırsatı buldum. Bir süre sunucuların yanında neler yaptıklarını izleyerek öğrenmeye çalıştım. Bir senenin sonunda hafta sonu sunucusu olarak işe başladım. Şiirlerimi ilk kez orada insanlara duyurdum. Tüm bu olayların üzerinden epeyce zaman geçti ve ben KOŞYAZ kadın platformu ile tanıştım. Hayatıma Hacer Alioğlu Yakuti isminde dünya tatlısı bir kadın dokundu. Bana güç oldu ve KOŞYAZ’dan sonra yazdıklarımı derleyip çıkarma kararı aldım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.