Gebzeliler, salgın yokmuş gibi rahat!

Gebze 11.06.2021 - 16:53, Güncelleme: 11.06.2021 - 16:53
 

Gebzeliler, salgın yokmuş gibi rahat!

Gebzeliler, salgın yokmuş gibi rahat!

Gebze Eskiçarşı’daki insan kalabalığı her şey tam normalleşmeye başlamışken görenleri korkutuyor. Aşılanma çalışmalarının arttığı, vakaların nispeten azaldığı şu günlerde çarşıdaki korkunç yoğunluk, görenlere “aman eski kapanma günlerine dönmeyelim” dedirtirken oldukça korkutuyor. Gebze Eski Çarşı’da özellikle öğlen saatlerinde bir hayli yoğunluk yaşanıyor. Tam da normalleşmeye başladığımız şu günlerde, vakalar azalıp, aşılanmanın arttığı dönemde insanlardaki rahatlık oldukça tedirgin ediyor. Uzun süre kapanma dönemi yaşayan Gebzeliler, pek ders çıkarmamış gibi rahat görüntülere imza atarken sorumsuzca davranıyorlar. Saatlerce çarşıda zaman geçiren ve geleceğini düşünmeyen yurttaşlar, çarşıda iğne atsan yere düşmeyecek görüntülere imza atarken gelecek öncesinde tedirginliğe sebep oluyorlar. DERS ÇIKARMAMAK ÇOK KÖTÜ Uzmanların tüm uyarılarına rağmen uzun süre sokaklarda kalmaya ısrar eden vatandaşlar salgını unutmuşçasına rahat davranıyorlar. Saatlerce insan kalabalığına sahne olan Gebze Eski Çarşı’daki manzara gelecek adına korkuturken herkesin daha dikkatli olması gerektiğini gözler önüne seriyor. Salgının halen bitmediği gerçeği karşımızda dururken buna rağmen bunca rahatlık işimize hiç gelmezken bunca şeyden sonra ders çıkarmamış olmak oldukça üzücü durumda kalıyor.
Gebzeliler, salgın yokmuş gibi rahat!

Gebze Eskiçarşı’daki insan kalabalığı her şey tam normalleşmeye başlamışken görenleri korkutuyor. Aşılanma çalışmalarının arttığı, vakaların nispeten azaldığı şu günlerde çarşıdaki korkunç yoğunluk, görenlere “aman eski kapanma günlerine dönmeyelim” dedirtirken oldukça korkutuyor.

Gebze Eski Çarşı’da özellikle öğlen saatlerinde bir hayli yoğunluk yaşanıyor. Tam da normalleşmeye başladığımız şu günlerde, vakalar azalıp, aşılanmanın arttığı dönemde insanlardaki rahatlık oldukça tedirgin ediyor. Uzun süre kapanma dönemi yaşayan Gebzeliler, pek ders çıkarmamış gibi rahat görüntülere imza atarken sorumsuzca davranıyorlar. Saatlerce çarşıda zaman geçiren ve geleceğini düşünmeyen yurttaşlar, çarşıda iğne atsan yere düşmeyecek görüntülere imza atarken gelecek öncesinde tedirginliğe sebep oluyorlar.

DERS ÇIKARMAMAK ÇOK KÖTÜ

Uzmanların tüm uyarılarına rağmen uzun süre sokaklarda kalmaya ısrar eden vatandaşlar salgını unutmuşçasına rahat davranıyorlar. Saatlerce insan kalabalığına sahne olan Gebze Eski Çarşı’daki manzara gelecek adına korkuturken herkesin daha dikkatli olması gerektiğini gözler önüne seriyor. Salgının halen bitmediği gerçeği karşımızda dururken buna rağmen bunca rahatlık işimize hiç gelmezken bunca şeyden sonra ders çıkarmamış olmak oldukça üzücü durumda kalıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.