Gebzelilerin gözdesi oldu!

Kültür-Sanat 08.09.2020 - 21:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzelilerin gözdesi oldu!

Yaz mevsimini salgının gölgesinde tamamladık. Uzun bir aranın ardından Eskihisar Kalesi’nde yapılan sinema akşamları yaza damgasını vururken akıllarda kalan en güzel işlerden birisi oldu. Vatandaşlar gelecek yazda da aynı şekilde kalede etkinlik görmek istiyor. Koca bir yaz mevsiminin geride bıraktık. Sonbahara doğru gittiğimiz şu günlerde yaz dönemini Kovid-19’un gölgesinde tamamladık. Gebzeliler uzun bir aradan sonra Eskihisar Kalesi’nde yapılan sinema etkinliklerine tam not verirken etkinlikler akılda kalan en güzel işlerden birisi oldu. Uzun zaman aranın ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün katkılarıyla hayata geçirilen sinema akşamlarında özellikle çocuklar ve kadınlar doya doya eğlendiler. GELECEK YAZ YENİDEN OLMALI Kültür ve sanat etkinliklerinin birleştiriciliği bir kez daha ortaya çıkarken Gebzeliler etkinlikler adına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ve yetkililere teşekkür ettiler. Gelecek yaz döneminde de aynı etkinlikleri beklediklerini kaydeden vatandaşlar “Pandemi stresine iyi gelen bir yaz etkinliği oldu, devam etmesini istiyoruz, gelecek yaz bir kez daha yapılmalı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, Çocuklarımızla birlikte izleyip keyif aldığımız programlar yaşadık” ifadelerini kullandılar.

Yaz mevsimini salgının gölgesinde tamamladık. Uzun bir aranın ardından Eskihisar Kalesi’nde yapılan sinema akşamları yaza damgasını vururken akıllarda kalan en güzel işlerden birisi oldu. Vatandaşlar gelecek yazda da aynı şekilde kalede etkinlik görmek istiyor.

Koca bir yaz mevsiminin geride bıraktık. Sonbahara doğru gittiğimiz şu günlerde yaz dönemini Kovid-19’un gölgesinde tamamladık. Gebzeliler uzun bir aradan sonra Eskihisar Kalesi’nde yapılan sinema etkinliklerine tam not verirken etkinlikler akılda kalan en güzel işlerden birisi oldu. Uzun zaman aranın ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün katkılarıyla hayata geçirilen sinema akşamlarında özellikle çocuklar ve kadınlar doya doya eğlendiler.

GELECEK YAZ YENİDEN OLMALI

Kültür ve sanat etkinliklerinin birleştiriciliği bir kez daha ortaya çıkarken Gebzeliler etkinlikler adına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ve yetkililere teşekkür ettiler. Gelecek yaz döneminde de aynı etkinlikleri beklediklerini kaydeden vatandaşlar “Pandemi stresine iyi gelen bir yaz etkinliği oldu, devam etmesini istiyoruz, gelecek yaz bir kez daha yapılmalı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, Çocuklarımızla birlikte izleyip keyif aldığımız programlar yaşadık” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.