Gebze’nin en özel çocukları için özel etkinlik!

Gebze 01.04.2021 - 13:32, Güncelleme: 01.04.2021 - 13:32
 

Gebze’nin en özel çocukları için özel etkinlik!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Gebze’nin en özel çocuklarıyla düzenlenen etkinlikte buluştu.

Başkan Büyükgöz, Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Gebze’nin en özel çocuklarıyla buluştu. Gebze Kültür Merkezi salonunda düzenlenen etkinliğe ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, belediye başkan yardımcıları Sedat Çelik, Ali Kaya, Özel Eğitim Uygulama Okulu idarecileri ve öğrencilerin aileleri katıldı. BİR GÜN DEĞİL HER GÜN SEVGİ GÜNÜ Özel olarak hazırlanan etkinlikte palyaço ve kukla gösterisinde gönüllerince eğlenen özel çocuklara ve ailelerine hitaben kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Rabbimizin hepimize emaneti olan kıymetli ve özel çocuklarımızın ve onların güzide ailelerinin her zaman yanındayız. Gebze Belediyesi olarak yavrularımızın gelişimine katkı sunmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Gaziler Dağı’ndaki Atlı Eğitim Merkezi’nde rehabilite hizmetini bu kıymetli yavrularımıza, ailelerine sunmuş bulunmaktayız. En kıymetlilerimizin bir günü değil her günü sevgi dolu olsun diye, yeni projelere hep birlikte imza atacağız inşallah” dedi. ONLARI GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ Başkan Büyükgöz’ün ardından kürsüye gelen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de konuşmasında, “Otizmin bir hastalık olmadığını yaradılıştan geldiğini ve hepimizin başına gelebileceğinin farkında olarak, bu güzel evlatlarımızın topluma entegresi için el birliğiyle çalışalım. Onlar hepimize, tüm topluma emanet. Devlet- millet el ele vererek tüm imkanlarımızla bu çocuklarımız için ne yapsak azdır. Birlikte el ele tüm imkanlarımızı seferber ederek bu çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız inşallah. Sizleri en kalbi duygularımla ve muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından protokol tarafından çocuklara hediye takdim edildi.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Gebze’nin en özel çocuklarıyla düzenlenen etkinlikte buluştu.

Başkan Büyükgöz, Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Gebze’nin en özel çocuklarıyla buluştu. Gebze Kültür Merkezi salonunda düzenlenen etkinliğe ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, belediye başkan yardımcıları Sedat Çelik, Ali Kaya, Özel Eğitim Uygulama Okulu idarecileri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

BİR GÜN DEĞİL HER GÜN SEVGİ GÜNÜ

Özel olarak hazırlanan etkinlikte palyaço ve kukla gösterisinde gönüllerince eğlenen özel çocuklara ve ailelerine hitaben kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Rabbimizin hepimize emaneti olan kıymetli ve özel çocuklarımızın ve onların güzide ailelerinin her zaman yanındayız. Gebze Belediyesi olarak yavrularımızın gelişimine katkı sunmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Gaziler Dağı’ndaki Atlı Eğitim Merkezi’nde rehabilite hizmetini bu kıymetli yavrularımıza, ailelerine sunmuş bulunmaktayız. En kıymetlilerimizin bir günü değil her günü sevgi dolu olsun diye, yeni projelere hep birlikte imza atacağız inşallah” dedi.

ONLARI GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ

Başkan Büyükgöz’ün ardından kürsüye gelen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de konuşmasında, “Otizmin bir hastalık olmadığını yaradılıştan geldiğini ve hepimizin başına gelebileceğinin farkında olarak, bu güzel evlatlarımızın topluma entegresi için el birliğiyle çalışalım. Onlar hepimize, tüm topluma emanet. Devlet- millet el ele vererek tüm imkanlarımızla bu çocuklarımız için ne yapsak azdır. Birlikte el ele tüm imkanlarımızı seferber ederek bu çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız inşallah. Sizleri en kalbi duygularımla ve muhabbetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından protokol tarafından çocuklara hediye takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.