Gebze’nin ilk sanayi stüdyosu açıldı

Gebze 01.10.2021 - 14:02, Güncelleme: 01.10.2021 - 14:02
 

Gebze’nin ilk sanayi stüdyosu açıldı

Gebze’nin ilk sanayi stüdyosu açıldı

Gebze’de sosyal medya yönetimi, reklam, tanıtım ve ajans hizmetleri alanın da önemli işlere imza atan ve sahipliğini Gülseren Parlakoğlu’nun yaptığı Fil Ajans, Eskihisar da hizmete açtığı stüdyosu ile beğeni topladı. Fil Ajans’ın Eskihisar Camii karşısında yaptığı açılışına; Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, KOTSİAD Genel Başkanı Erkan Gül, KOTSİAD Gebze Şube Başkanı Muhammet Cihad Demirtaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TGF Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Bukan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Miktad Aydın ve Yücel Yılmazel, Efsu Sigorta ve Efsu Anaokulu Yönetim Kurulu Başkanı Nazan Çokur, Sin Koleji Genel Müdürü Yavuz Selim Uzun ve Anaokulu Müdürü Semih Angı, Oxabrasive Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Tekin Güçtekin, Gemiboraker Dernek Başkanı Semih Dinçer ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKTİ Konukları karşılayan sanatçıların eşsiz müzik ziyafeti eşliğinde ki açılışta, davetlilere ikram edilen çiçekler, kurdele kesimi ve pasta ikramı taktir topladı. Fil Ajans ile Gebze’de kısa sürede önemli mesafe kat eden, birçok önemli kuruluşa hizmet veren Gülseren Parlakoğlu, yeni stüdyosu ile daha büyük işlere imza atmayı amaçlıyor. Açılışa katılan GTO Başkanı Nail Çiler’in, Gülseren Parlakoğu’nun hem genç, hem de kadın girişimci olarak Gebze’de ki ciddi bir açığı kapatacak adımlar atmasından duyduğu memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, “Biz GTO olarak, tüm iş insanlarımızı destekliyor ve yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Ancak, gençlerin ve kadınlarımız iş alanında yenilikçi, çağdaş, başarılı adımlar atması bizleri daha çok mutlu ediyor. Gebze’de olmayan bir hizmeti hayata geçirdikleri için Fil Ajansı ve Gülseren kardeşimizi tebrik ediyorum, yeni işletmesinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. TEŞEKKÜRLER GEBZE Uzun süre Gebze’de yaşayan, İstanbul’da başlayan iş yaşamını, İzmir’e de taşıyan ve bir süre önce Gebze’de Fil Ajans ile çalışmaya başlayan Gülseren Parlakoğlu, “Gebze’de hizmete açtığımız ajansımız kısa sürede Gebzelilerden yoğun ilgi gördü. Kendi işlerimiz için profesyonel çekimler için İstanbul’a gitmek zorunda kalıyorduk. Bugün Eskihisar’da hizmete açtığımız stüdyomuz hem bizlerin, hem de Gebze’nin bu alanda ki sıkıntısını çözmüş olacak. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Ticaret Odası Başkanımız başta olmak üzere tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren Fil Ajans’a güvenen, ilgi gösteren tüm Gebzelilere de bu vesile ile teşekkürü bir borç görüyorum” dedi.
Gebze’nin ilk sanayi stüdyosu açıldı

Gebze’de sosyal medya yönetimi, reklam, tanıtım ve ajans hizmetleri alanın da önemli işlere imza atan ve sahipliğini Gülseren Parlakoğlu’nun yaptığı Fil Ajans, Eskihisar da hizmete açtığı stüdyosu ile beğeni topladı.

Fil Ajans’ın Eskihisar Camii karşısında yaptığı açılışına; Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, KOTSİAD Genel Başkanı Erkan Gül, KOTSİAD Gebze Şube Başkanı Muhammet Cihad Demirtaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TGF Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Bukan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Miktad Aydın ve Yücel Yılmazel, Efsu Sigorta ve Efsu Anaokulu Yönetim Kurulu Başkanı Nazan Çokur, Sin Koleji Genel Müdürü Yavuz Selim Uzun ve Anaokulu Müdürü Semih Angı, Oxabrasive Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Tekin Güçtekin, Gemiboraker Dernek Başkanı Semih Dinçer ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Konukları karşılayan sanatçıların eşsiz müzik ziyafeti eşliğinde ki açılışta, davetlilere ikram edilen çiçekler, kurdele kesimi ve pasta ikramı taktir topladı. Fil Ajans ile Gebze’de kısa sürede önemli mesafe kat eden, birçok önemli kuruluşa hizmet veren Gülseren Parlakoğlu, yeni stüdyosu ile daha büyük işlere imza atmayı amaçlıyor. Açılışa katılan GTO Başkanı Nail Çiler’in, Gülseren Parlakoğu’nun hem genç, hem de kadın girişimci olarak Gebze’de ki ciddi bir açığı kapatacak adımlar atmasından duyduğu memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, “Biz GTO olarak, tüm iş insanlarımızı destekliyor ve yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Ancak, gençlerin ve kadınlarımız iş alanında yenilikçi, çağdaş, başarılı adımlar atması bizleri daha çok mutlu ediyor. Gebze’de olmayan bir hizmeti hayata geçirdikleri için Fil Ajansı ve Gülseren kardeşimizi tebrik ediyorum, yeni işletmesinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TEŞEKKÜRLER GEBZE

Uzun süre Gebze’de yaşayan, İstanbul’da başlayan iş yaşamını, İzmir’e de taşıyan ve bir süre önce Gebze’de Fil Ajans ile çalışmaya başlayan Gülseren Parlakoğlu, “Gebze’de hizmete açtığımız ajansımız kısa sürede Gebzelilerden yoğun ilgi gördü. Kendi işlerimiz için profesyonel çekimler için İstanbul’a gitmek zorunda kalıyorduk. Bugün Eskihisar’da hizmete açtığımız stüdyomuz hem bizlerin, hem de Gebze’nin bu alanda ki sıkıntısını çözmüş olacak. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Ticaret Odası Başkanımız başta olmak üzere tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren Fil Ajans’a güvenen, ilgi gösteren tüm Gebzelilere de bu vesile ile teşekkürü bir borç görüyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.