Gebze’nin ilk sanayi stüdyosu açılıyor

Gebze 28.09.2021 - 15:07, Güncelleme: 28.09.2021 - 15:07
 

Gebze’nin ilk sanayi stüdyosu açılıyor

Gebze’nin ilk sanayi stüdyosu açılıyor

Sanayi kenti Gebze’de, sanayinin ihtiyaç duyduğu özel stüdyo ihtiyacını şimdiye kadar İzmit ve İstanbul karşılıyordu. Fil Ajans, Eskihisar’daki yeni stüdyosu ile Gebze’deki bu açığı gidermeyi amaçlıyor. Stüdyonun resmi açılışı yarın yapılacak. KOTSİAD Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Gülseren Parlakoğlu’nun sahipliğini yaptığı Fil Ajans, bölgemizde kısa sürede sektöründe ön plana çıkan kurumlardan birisi oldu. Parlakoğlu, İstanbul ajansları ile çalıştığı ve büyük sıkıntı yaşadığı ‘profesyonel stüdyo’ eksikliğini, Eskihasar’da açtığı yeni yeriyle gidermeyi amaçlıyor. Açılış 29 Eylül Çarşamba günü saat 13.30’da gerçekleşecek. HER TÜRLÜ ALT YAPI VAR Sosyal Medya Yönetimi, reklam ve promosyon, ürün tanıtımı ve her türlü profesyonel çekim ekibine sahip Fil Ajans, Gebze’de bir eksiği gidermek için adım atıyor. Her türlü teknolojik ürün, özel çekim ve ürün tanıtımı anlamında, teknik alt yapısı güçlü stüdyosunu Gebze’nin hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Bölgemizin başarılı iş insanlarından olan, aynı zaman da KOTSİAD Gebze Şubesi’nin sosyal medya sorumlusu ve basın sözcüsü olan Gülseren Parlakoğlu, yeni açacakları stüdyoya ilişkin şunları söyledi; “Sanayinin kalbinin attığı Gebze’de bir çok önemli sanayi kuruluşuna hizmet veriyoruz. Zaman zaman profesyonel çekimlere ihtiyaç duyduğumuz oluyor ama bununla ilgili Gebze’den hizmet alamıyorduk. Müşterilerimizi İstanbul yada İzmit’e taşımak zorunda kalıyorduk. Ekip arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız çalışma sonrasında bu alanda hizmet verecek Gebze’nin ilk profesyonel stüdyosunu hizmete açmaya hazırlanıyoruz. Fil Ajans olarak, müşterilerimize kendi tesislerimizde hizmet vereceğimiz gibi, her türlü teknik alt yapıya sahip stüdyomuz, tüm meslektaşlarımıza ve Gebzelilere açık olacak” dedi.
Gebze’nin ilk sanayi stüdyosu açılıyor

Sanayi kenti Gebze’de, sanayinin ihtiyaç duyduğu özel stüdyo ihtiyacını şimdiye kadar İzmit ve İstanbul karşılıyordu. Fil Ajans, Eskihisar’daki yeni stüdyosu ile Gebze’deki bu açığı gidermeyi amaçlıyor. Stüdyonun resmi açılışı yarın yapılacak.

KOTSİAD Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Gülseren Parlakoğlu’nun sahipliğini yaptığı Fil Ajans, bölgemizde kısa sürede sektöründe ön plana çıkan kurumlardan birisi oldu. Parlakoğlu, İstanbul ajansları ile çalıştığı ve büyük sıkıntı yaşadığı ‘profesyonel stüdyo’ eksikliğini, Eskihasar’da açtığı yeni yeriyle gidermeyi amaçlıyor. Açılış 29 Eylül Çarşamba günü saat 13.30’da gerçekleşecek.

HER TÜRLÜ ALT YAPI VAR

Sosyal Medya Yönetimi, reklam ve promosyon, ürün tanıtımı ve her türlü profesyonel çekim ekibine sahip Fil Ajans, Gebze’de bir eksiği gidermek için adım atıyor. Her türlü teknolojik ürün, özel çekim ve ürün tanıtımı anlamında, teknik alt yapısı güçlü stüdyosunu Gebze’nin hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Bölgemizin başarılı iş insanlarından olan, aynı zaman da KOTSİAD Gebze Şubesi’nin sosyal medya sorumlusu ve basın sözcüsü olan Gülseren Parlakoğlu, yeni açacakları stüdyoya ilişkin şunları söyledi; “Sanayinin kalbinin attığı Gebze’de bir çok önemli sanayi kuruluşuna hizmet veriyoruz. Zaman zaman profesyonel çekimlere ihtiyaç duyduğumuz oluyor ama bununla ilgili Gebze’den hizmet alamıyorduk. Müşterilerimizi İstanbul yada İzmit’e taşımak zorunda kalıyorduk. Ekip arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız çalışma sonrasında bu alanda hizmet verecek Gebze’nin ilk profesyonel stüdyosunu hizmete açmaya hazırlanıyoruz. Fil Ajans olarak, müşterilerimize kendi tesislerimizde hizmet vereceğimiz gibi, her türlü teknik alt yapıya sahip stüdyomuz, tüm meslektaşlarımıza ve Gebzelilere açık olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.