Gebze’nin köylerini denetlediler!

Gebze 17.03.2021 - 14:27, Güncelleme: 17.03.2021 - 14:29
 

Gebze’nin köylerini denetlediler!

Gebze’nin köylerini denetlediler!

Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada ve Kaymakam Mustafa Güler birlikte denetimlerde bulundular. Gebze’nin köylerini denetleyen heyet esnafların kapasite sınırı, hes kodu ve oturma düzeni planına uyup uymadığını kontrol etti. Vali Yardımcısı Ali Ada, Gebze Bölgesi’nden ayrılmayarak her gün bir ilçede denetimlere eşlik ediyor. Denetimler kapsamında Gebze’nin köylerini gezen Vali Yardımcısı Ali Ada’ya Kaymakam Mustafa Güler, Mollafenari Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay kıdemli Başçavuş Yurdum Kaymaz ve görevliler, Gebze Emniyet Müdürlüğü polis memurları ve zabıta ekipleri eşlik etti. KAPASİTE SINIRI DENETİMİ Kocaeli Vali Yardımcısı Ada ile Kaymakam Güler, Gebze Mollafenari ve Cumaköy’de bulunan pazar yeri, kıraathane, fırın, kasap, market ve berberleri denetledi. Akabinde Gebze Center AVM’ye geçen denetim ekibi burada bulunan restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane gibi yeme-içme yerlerinde  “oturma düzeni planı”, “HES kodu” kontrolü ve “yüzde 50 kapasite” ile müşteri kabulüne riayet edilip edilmediğini denetleyerek yeni dinamik denetim sürecinin temel usul ve esasları konusunda güncel bilgilendirmelerde bulundu. “BİRLİK OLMAZSAK MÜCADELEYİ KAYBEDERİZ” Son günlerde pozitif vaka sayısının yakın geçmişteki rakamların yüzde 100 üzerine çıktığını, hastaneye yatan vaka sayısında da ciddi artışların yaşandığını, tablonun maalesef her geçen gün kötüye gittiğini, yapılan denetimlerde kurallara aykırılıklarda ısrar, tekerrür, kuralların esaslı ihlali gibi suiistimal edici tutum ve davranışlarla karşılaşılması halinde gerekli idari işlem tesisinden imtina edilmeyeceğini ve haftalık konu bazlı tematik genel denetim faaliyetlerinin gerçekleştirileceğini belirten Kaymakam Güler, “Bu mücadelede birlikte olmaz isek mücadeleyi kaybederiz. Pozitif vaka sayısının artması ile hastaneye yatan ve yoğun bakımda tedavi edilen hasta sayısının da bu hızla artması durumunda tekrar kısıtlamalar başlayacaktır. Bu mücadeleyi birlikte ve birbirimize destek vererek, yardımcı olarak yürütmek zorundayız. Aksi takdirde ortaya çıkacak tablodan başta esnafımız olmak üzere hepimiz olumsuz etkileneceğiz. Lütfen kısıtlamalara ve tedbirlere hepimiz uyalım.” dedi.
Gebze’nin köylerini denetlediler!

Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada ve Kaymakam Mustafa Güler birlikte denetimlerde bulundular. Gebze’nin köylerini denetleyen heyet esnafların kapasite sınırı, hes kodu ve oturma düzeni planına uyup uymadığını kontrol etti.

Vali Yardımcısı Ali Ada, Gebze Bölgesi’nden ayrılmayarak her gün bir ilçede denetimlere eşlik ediyor. Denetimler kapsamında Gebze’nin köylerini gezen Vali Yardımcısı Ali Ada’ya Kaymakam Mustafa Güler, Mollafenari Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay kıdemli Başçavuş Yurdum Kaymaz ve görevliler, Gebze Emniyet Müdürlüğü polis memurları ve zabıta ekipleri eşlik etti.

KAPASİTE SINIRI DENETİMİ

Kocaeli Vali Yardımcısı Ada ile Kaymakam Güler, Gebze Mollafenari ve Cumaköy’de bulunan pazar yeri, kıraathane, fırın, kasap, market ve berberleri denetledi. Akabinde Gebze Center AVM’ye geçen denetim ekibi burada bulunan restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane gibi yeme-içme yerlerinde  “oturma düzeni planı”, “HES kodu” kontrolü ve “yüzde 50 kapasite” ile müşteri kabulüne riayet edilip edilmediğini denetleyerek yeni dinamik denetim sürecinin temel usul ve esasları konusunda güncel bilgilendirmelerde bulundu.

“BİRLİK OLMAZSAK MÜCADELEYİ KAYBEDERİZ”

Son günlerde pozitif vaka sayısının yakın geçmişteki rakamların yüzde 100 üzerine çıktığını, hastaneye yatan vaka sayısında da ciddi artışların yaşandığını, tablonun maalesef her geçen gün kötüye gittiğini, yapılan denetimlerde kurallara aykırılıklarda ısrar, tekerrür, kuralların esaslı ihlali gibi suiistimal edici tutum ve davranışlarla karşılaşılması halinde gerekli idari işlem tesisinden imtina edilmeyeceğini ve haftalık konu bazlı tematik genel denetim faaliyetlerinin gerçekleştirileceğini belirten Kaymakam Güler, “Bu mücadelede birlikte olmaz isek mücadeleyi kaybederiz. Pozitif vaka sayısının artması ile hastaneye yatan ve yoğun bakımda tedavi edilen hasta sayısının da bu hızla artması durumunda tekrar kısıtlamalar başlayacaktır. Bu mücadeleyi birlikte ve birbirimize destek vererek, yardımcı olarak yürütmek zorundayız. Aksi takdirde ortaya çıkacak tablodan başta esnafımız olmak üzere hepimiz olumsuz etkileneceğiz. Lütfen kısıtlamalara ve tedbirlere hepimiz uyalım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.