Gebze’nin okullarında aşılama çalışmaları sürüyor!

Gebze 12.10.2021 - 10:43, Güncelleme: 12.10.2021 - 10:43
 

Gebze’nin okullarında aşılama çalışmaları sürüyor!

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, aşılama yaşının 12’ye indirilmesiyle birlikte harekete geçerek Gebze Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji öğrencilerine koronavirüs aşısı yaptı.

Sağlık Bakanlığı’nın aşılama yaşını 12’ye indirmesi sebebiyle Gebze’de aşılama çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda yüz yüze eğitim için okullarda öğrencilere aşı programa düzenleyen Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, çalışmalarına Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji ile devam ediyor. Düzenlenen programla öğrenciler aşılanırken, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri okulda kurduğu aşılama standı ile Biontech ve Sinovac aşılarından tercih ettikleri aşıyı, velilerin onayı ve bilgisi dâhilinde uyguladı. “YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN AŞILAMA ŞART” Aşılamanın öneminden bahseden Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze’de uygulanmaya devam eden aşı çalışmalarına değinerek konuyla ilgili açıklama yaptı. Kadıoğlu yaptığı açıklamada, “Aşılama yaşının 12’e düşürülmesi ile birlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak çalışmalarımızı Biontech ve Sinovac aşılarından tercih ettikleri aşıyı, velilerin onayı ve bilgisi dâhilinde yapmaya devam ediyoruz. Hedefimiz kış ayları gelmeden nüfusun tamamını aşılamak. Lise öğrencilerinin okullarına güvenle gidebilme yolu aşılamadan geçiyor. Yüz yüze eğitim için aşılama şart. Aşılarını yaptıran öğrenci ve velilere de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, aşılama yaşının 12’ye indirilmesiyle birlikte harekete geçerek Gebze Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji öğrencilerine koronavirüs aşısı yaptı.

Sağlık Bakanlığı’nın aşılama yaşını 12’ye indirmesi sebebiyle Gebze’de aşılama çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda yüz yüze eğitim için okullarda öğrencilere aşı programa düzenleyen Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, çalışmalarına Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji ile devam ediyor. Düzenlenen programla öğrenciler aşılanırken, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri okulda kurduğu aşılama standı ile Biontech ve Sinovac aşılarından tercih ettikleri aşıyı, velilerin onayı ve bilgisi dâhilinde uyguladı.

“YÜZ YÜZE EĞİTİM İÇİN AŞILAMA ŞART”

Aşılamanın öneminden bahseden Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze’de uygulanmaya devam eden aşı çalışmalarına değinerek konuyla ilgili açıklama yaptı. Kadıoğlu yaptığı açıklamada, “Aşılama yaşının 12’e düşürülmesi ile birlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak çalışmalarımızı Biontech ve Sinovac aşılarından tercih ettikleri aşıyı, velilerin onayı ve bilgisi dâhilinde yapmaya devam ediyoruz. Hedefimiz kış ayları gelmeden nüfusun tamamını aşılamak. Lise öğrencilerinin okullarına güvenle gidebilme yolu aşılamadan geçiyor. Yüz yüze eğitim için aşılama şart. Aşılarını yaptıran öğrenci ve velilere de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.