19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’nin öz evladı Vali Çiçek’ten Gebzespor’a büyük jest

Gebze 19.08.2021 - 15:33, Güncelleme: 19.08.2021 - 15:33
 

Gebze’nin öz evladı Vali Çiçek’ten Gebzespor’a büyük jest

Gebze’nin öz evladı Vali Çiçek’ten Gebzespor’a büyük jest

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Gebzespor’un Afyon’da yapmayı düşündüğü sezon başı kampı için otel ve konaklama masraflarını üstlendi. Gebze’de doğup büyüyen, Gebze’nin gururu olan Vali Çiçek’in, Gebzespor’a karşı attığım bu vefalı adım Gebzeliler’in büyük taktir ve teşekkürlerini topladı. Konuyla ilgili kulübün resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan Gebzespor Kulübü, Gebzeli Vali Çiçek’e teşekkür etti. BÜYÜK BİR KADİRŞİNASLIK ÖRNEĞİ ‘Teşekkürler Gökmen Çiçek’ başlıklı yapılan duyuru ve açıklamada, “Gebze’nin yetiştirdiği değerli bürokratımız, iş insanı İbrahim Çiçek’in oğlu, Korkmaz Çiçek’in yeğeni, kıymetli Afyon Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Gebzespor’umuzun önümüzdeki günlerde Afyon’da gerçekleştirmeyi planladığı 12 günlük sezon başı kamp çalışmaları için konaklayacağı otelde misafir etmeyi kabul ederek Gebze’mize ve Gebzespor’umuza büyük bir kadirşinaslık örneği göstermiştir. Kıymetli Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e Gebze halkı ve Gebzespor camiasına adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi.
Gebze’nin öz evladı Vali Çiçek’ten Gebzespor’a büyük jest

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Gebzespor’un Afyon’da yapmayı düşündüğü sezon başı kampı için otel ve konaklama masraflarını üstlendi. Gebze’de doğup büyüyen, Gebze’nin gururu olan Vali Çiçek’in, Gebzespor’a karşı attığım bu vefalı adım Gebzeliler’in büyük taktir ve teşekkürlerini topladı. Konuyla ilgili kulübün resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan Gebzespor Kulübü, Gebzeli Vali Çiçek’e teşekkür etti.

BÜYÜK BİR KADİRŞİNASLIK ÖRNEĞİ

‘Teşekkürler Gökmen Çiçek’ başlıklı yapılan duyuru ve açıklamada, “Gebze’nin yetiştirdiği değerli bürokratımız, iş insanı İbrahim Çiçek’in oğlu, Korkmaz Çiçek’in yeğeni, kıymetli Afyon Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Gebzespor’umuzun önümüzdeki günlerde Afyon’da gerçekleştirmeyi planladığı 12 günlük sezon başı kamp çalışmaları için konaklayacağı otelde misafir etmeyi kabul ederek Gebze’mize ve Gebzespor’umuza büyük bir kadirşinaslık örneği göstermiştir. Kıymetli Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e Gebze halkı ve Gebzespor camiasına adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.