19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’nin yardım araçları yola çıktı!

Gebze 04.08.2021 - 18:03, Güncelleme: 04.08.2021 - 18:03
 

Gebze’nin yardım araçları yola çıktı!

Gebze’nin yardım araçları yola çıktı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde etkisini arttırarak devam eden orman yangınlarında, bölge halkına destek olmak amacı ile başlatılan dayanışma kampanyasında Gebze Ticaret Odası’nın topladığı yardımlar Manavgat’a gönderilmek üzere dün yola çıktı. Gebze Ticaret Odası tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında kalın tabanlı bot, yanmaz eldiven, el/kafa feneri, termos, baret ve yanık kremi yangın bölgelerine ulaştırılmak üzere Antalya’nın Manavgat ilçesine dün gönderildi. Yardım araçlarını Gebze ticaret Odası binası önünden gönderen Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, yangınların bir an önce son bulmasını diledi. YARDIM ARAÇLARI YOLA ÇIKTI Doğanın tahrip olduğunu ve canlıların zarar gördüğünü de söyleyen Başkan Çiler, yardım elini Manavgat’a uzatmak üzere, tüm Gebzelileri yardım kampanyalarına destek olmaya davet etti. Yardım araçlarını Manavgat’a uğurlayan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler şunları söyledi; “Gebze Ticaret Odası olarak hem bölgemizin birkaç değerli iş insanından hem de çalışma arkadaşlarımızdan destek alarak günlerdir devam eden yangınlarda zarar gören bölge halkına destek olmak amacı ile yardım araçlarımız yola çıktı. YARDIMLAR YANGIN BÖLGELERİNE ULAŞTIRILIYOR Düzenlediğimiz kampanya kapsamında bağışçılarımızın desteği ile kalın tabanlı bot, yanmaz eldiven, el/kafa feneri, termos, baret ve yanık kremi yangın bölgelerine ulaştırılıyor.” Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in konuşmasının ardından yardım araçları Antalya’nın Manavgat ilçesine doğru yola çıktı. Yardım araçlarının yanı sıra Gebze Ticaret Odası’nın Mobil Aşevi de bölge halkına ücretsiz yemek hizmeti sağlamak üzere yola çıktı.  
Gebze’nin yardım araçları yola çıktı!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde etkisini arttırarak devam eden orman yangınlarında, bölge halkına destek olmak amacı ile başlatılan dayanışma kampanyasında Gebze Ticaret Odası’nın topladığı yardımlar Manavgat’a gönderilmek üzere dün yola çıktı.

Gebze Ticaret Odası tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında kalın tabanlı bot, yanmaz eldiven, el/kafa feneri, termos, baret ve yanık kremi yangın bölgelerine ulaştırılmak üzere Antalya’nın Manavgat ilçesine dün gönderildi. Yardım araçlarını Gebze ticaret Odası binası önünden gönderen Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, yangınların bir an önce son bulmasını diledi.

YARDIM ARAÇLARI YOLA ÇIKTI

Doğanın tahrip olduğunu ve canlıların zarar gördüğünü de söyleyen Başkan Çiler, yardım elini Manavgat’a uzatmak üzere, tüm Gebzelileri yardım kampanyalarına destek olmaya davet etti. Yardım araçlarını Manavgat’a uğurlayan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler şunları söyledi; “Gebze Ticaret Odası olarak hem bölgemizin birkaç değerli iş insanından hem de çalışma arkadaşlarımızdan destek alarak günlerdir devam eden yangınlarda zarar gören bölge halkına destek olmak amacı ile yardım araçlarımız yola çıktı.

YARDIMLAR YANGIN BÖLGELERİNE ULAŞTIRILIYOR

Düzenlediğimiz kampanya kapsamında bağışçılarımızın desteği ile kalın tabanlı bot, yanmaz eldiven, el/kafa feneri, termos, baret ve yanık kremi yangın bölgelerine ulaştırılıyor.” Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in konuşmasının ardından yardım araçları Antalya’nın Manavgat ilçesine doğru yola çıktı. Yardım araçlarının yanı sıra Gebze Ticaret Odası’nın Mobil Aşevi de bölge halkına ücretsiz yemek hizmeti sağlamak üzere yola çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.