Gebzespor Hem Müsabakayı Hem De Liderliği Kaybetti!

Spor 30.11.2021 - 13:20, Güncelleme: 30.11.2021 - 13:20
 

Gebzespor Hem Müsabakayı Hem De Liderliği Kaybetti!

Gebzespor Hem Müsabakayı Hem De Liderliği Kaybetti!

Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 3. Grup'ta rekabet eden temsilcimiz Gebzespor, namağlup lider girdiği haftada İstanbul Küçükçekmece Sinopspor’a 2-0 mağlup olarak hem puansız ayrıldı hem de liderliği kaybetmiş oldu. EV SAHİBİ SERİ BAŞLADI Merakla takip edilen mücadelede İstanbul Küçükçekmece Sinopspor, oyuna seri bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın henüz 10.Dakikasında Gökhan Çakır'ın ara pasıyla topu alan Emre Aktaş file bekçisi Mikail İle karşı karşıya geldiği pozisyonda yaptığı temiz vuruş ile skoru 1-0 yaptı. Dakikalar geçtikçe oyun hakimiyetini arttıran ve birçok gol fırsatı yakalamasına rağmen, sonuçlandıramayan ev sahibi soyunma odasına 1-0 önde girdi. LİDERİ TAKİP EDEN 3 EKİP VAR İkinci yarıda etkili oyununu devam ettiren İstanbul temsilcisi dakikalar 54’ü gösterdiğinde sağ kanatta topla buluşan Semih Oğuz'un golüyle iki farklı üstünlüğü buldu. 90 dakika sonunda galip gelen İstanbul Küçükçekmece Sinopspor böylece puanını 10’a yükseltti ve mor menekşeyi  yakaladı. Grupta  Gölcükspor 11 puan ile zirvede yer alırken 10 puanlı üç ekip (Gebzespor, İstanbul Küçükçekmece Sinopspor ve Karamürselspor) takip ediyor. ÖNEMLİ İSİMLER TAKİP ETTİ Zirveyi yakından ilgilendiren mücadeleyi Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av.Recep Şencan, Meclis üyesi, Sami Şahin, Kitaş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Üstünbaş, SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk, İstanbul Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan ve 5.000 civarında taraftar takip etti.
Gebzespor Hem Müsabakayı Hem De Liderliği Kaybetti!

Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 3. Grup'ta rekabet eden temsilcimiz Gebzespor, namağlup lider girdiği haftada İstanbul Küçükçekmece Sinopspor’a 2-0 mağlup olarak hem puansız ayrıldı hem de liderliği kaybetmiş oldu.

EV SAHİBİ SERİ BAŞLADI

Merakla takip edilen mücadelede İstanbul Küçükçekmece Sinopspor, oyuna seri bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın henüz 10.Dakikasında Gökhan Çakır'ın ara pasıyla topu alan Emre Aktaş file bekçisi Mikail İle karşı karşıya geldiği pozisyonda yaptığı temiz vuruş ile skoru 1-0 yaptı. Dakikalar geçtikçe oyun hakimiyetini arttıran ve birçok gol fırsatı yakalamasına rağmen, sonuçlandıramayan ev sahibi soyunma odasına 1-0 önde girdi.

LİDERİ TAKİP EDEN 3 EKİP VAR

İkinci yarıda etkili oyununu devam ettiren İstanbul temsilcisi dakikalar 54’ü gösterdiğinde sağ kanatta topla buluşan Semih Oğuz'un golüyle iki farklı üstünlüğü buldu. 90 dakika sonunda galip gelen İstanbul Küçükçekmece Sinopspor böylece puanını 10’a yükseltti ve mor menekşeyi  yakaladı. Grupta  Gölcükspor 11 puan ile zirvede yer alırken 10 puanlı üç ekip (Gebzespor, İstanbul Küçükçekmece Sinopspor ve Karamürselspor) takip ediyor.

ÖNEMLİ İSİMLER TAKİP ETTİ

Zirveyi yakından ilgilendiren mücadeleyi Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av.Recep Şencan, Meclis üyesi, Sami Şahin, Kitaş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Üstünbaş, SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk, İstanbul Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan ve 5.000 civarında taraftar takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.