“Gebzespor için gövdemizi taşın altına koyarız”

Spor 07.09.2021 - 17:59, Güncelleme: 07.09.2021 - 17:59
 

“Gebzespor için gövdemizi taşın altına koyarız”

“Gebzespor için gövdemizi taşın altına koyarız”

MHP’nin yeni il yönetimi Gebzespor’u ziyaret etti. MHP Kocaeli İl başkanı Yunus Emre Kurt ile Gebzeli il başkan Vekili Murat Nuri Demirbaş ve il yöneticilerinin katıldığı ziyarete, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve Gebze İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz eşlik etti.  Ziyarette Gebzespor’un projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Recep Avcı, hem A takımda hem de altyapıda uzan vadeli çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Öte yandan Gebzespor Teknik Direktörü Köksal Terzi’nin yanı sıra takımın yaş olarak en büyüğü olan tecrübeli eldiven Özgür Solak ve takımın en küçüğü Emircan Karataş, MHP heyetine hoş geldiniz diyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. KURT: ZİYARETİMİZ SEMBOLİK DEĞİL, GÖNÜLDENDİR MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir Gebzespor’un her zaman yanında olacaklarını ifade ederken Kurt yaptığı konuşmada, “Gebzespor için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaktan kaçınmayız. El ele omur omuza vererek Gebzespor’un hak ettiği noktaya gelmesi adına elimizden gelen gayreti gösteririz. Gebzespor bu şehrin bir markasıdır. Ziyaretimiz asla sembolik değil gönüldendir. En kısa sürede antrenmanda takımımızı ziyaret etmek istiyorum. Şimdiden yeni sezonun hayırlı olmasını diler, sakatlıktan, kazadan ve beladan uzak bir sezon temenni ederim”dedi. 82 NUMARALI FORMA HEDİYESİ Ziyaret sonrası İl başkanı Kurt ve Gebzeli il başkan Vekili Demirbaş ile Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir’e Gebze’nin il olması halinde sembolü olan 82 numaralı mor beyaz Gebzespor forması hediye edildi.  MHP Yönetimi de Gebzespor Başkanı Recep Avcı’ya Osmanlı tuğrasının bulunduğu bir tablo hediye etti.
“Gebzespor için gövdemizi taşın altına koyarız”

MHP’nin yeni il yönetimi Gebzespor’u ziyaret etti. MHP Kocaeli İl başkanı Yunus Emre Kurt ile Gebzeli il başkan Vekili Murat Nuri Demirbaş ve il yöneticilerinin katıldığı ziyarete, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve Gebze İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz eşlik etti. 

Ziyarette Gebzespor’un projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Recep Avcı, hem A takımda hem de altyapıda uzan vadeli çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Öte yandan Gebzespor Teknik Direktörü Köksal Terzi’nin yanı sıra takımın yaş olarak en büyüğü olan tecrübeli eldiven Özgür Solak ve takımın en küçüğü Emircan Karataş, MHP heyetine hoş geldiniz diyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

KURT: ZİYARETİMİZ SEMBOLİK DEĞİL, GÖNÜLDENDİR

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir Gebzespor’un her zaman yanında olacaklarını ifade ederken Kurt yaptığı konuşmada, “Gebzespor için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaktan kaçınmayız. El ele omur omuza vererek Gebzespor’un hak ettiği noktaya gelmesi adına elimizden gelen gayreti gösteririz. Gebzespor bu şehrin bir markasıdır. Ziyaretimiz asla sembolik değil gönüldendir. En kısa sürede antrenmanda takımımızı ziyaret etmek istiyorum. Şimdiden yeni sezonun hayırlı olmasını diler, sakatlıktan, kazadan ve beladan uzak bir sezon temenni ederim”dedi.

82 NUMARALI FORMA HEDİYESİ

Ziyaret sonrası İl başkanı Kurt ve Gebzeli il başkan Vekili Demirbaş ile Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir’e Gebze’nin il olması halinde sembolü olan 82 numaralı mor beyaz Gebzespor forması hediye edildi.  MHP Yönetimi de Gebzespor Başkanı Recep Avcı’ya Osmanlı tuğrasının bulunduğu bir tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.