Gebzespor’a şampiyon orta saha!

Spor 13.08.2021 - 10:33, Güncelleme: 13.08.2021 - 10:35
 

Gebzespor’a şampiyon orta saha!

Gebzespor’a şampiyon orta saha!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor, geride bıraktığımız sezon Hendekspor’da şampiyonluk yaşayan orta saha oyuncusu Kerim Deler’i transfer etti. Gebzespor Başkanvekili Resul Tat’ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Gebzesporlu yapan sözleşmeye imza atan 27 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda Mor Menekşeler için ter dökecek. KERİM DELER KİMDİR? Futbola 2007 yılında Dikilitaşspor’da başlayan 1994 doğumlu orta saha oyuncusu Kerim Deler, iki sezon Beşiktaş altyapında forma giydikten sonra 2012 yılında BAL ligi ekibi Küçükçekmecespor’a transfer oldu. Gösterdiği başarılı performansla dönemin 3.Lig ekibi Ayvalıkgücü Belediyespor’a transfer olan burada 3 sezon forma giyen Kerim ardından sırasıyla, Maltepespor, Kurtuluşspor, Alibeyköyspor, Sultanbeyli ve son olarak Hendekspor formalarını terletti. Kerim Deler’in kariyerinde toplam 232 maçı ve 13 golü bulunuyor.
Gebzespor’a şampiyon orta saha!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor, geride bıraktığımız sezon Hendekspor’da şampiyonluk yaşayan orta saha oyuncusu Kerim Deler’i transfer etti. Gebzespor Başkanvekili Resul Tat’ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Gebzesporlu yapan sözleşmeye imza atan 27 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda Mor Menekşeler için ter dökecek.

KERİM DELER KİMDİR?

Futbola 2007 yılında Dikilitaşspor’da başlayan 1994 doğumlu orta saha oyuncusu Kerim Deler, iki sezon Beşiktaş altyapında forma giydikten sonra 2012 yılında BAL ligi ekibi Küçükçekmecespor’a transfer oldu. Gösterdiği başarılı performansla dönemin 3.Lig ekibi Ayvalıkgücü Belediyespor’a transfer olan burada 3 sezon forma giyen Kerim ardından sırasıyla, Maltepespor, Kurtuluşspor, Alibeyköyspor, Sultanbeyli ve son olarak Hendekspor formalarını terletti. Kerim Deler’in kariyerinde toplam 232 maçı ve 13 golü bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.