Gebzespor’da Avcı yeniden başkan!

Spor 10.07.2021 - 17:48, Güncelleme: 10.07.2021 - 18:48
 

Gebzespor’da Avcı yeniden başkan!

Gebzespor’da mevcut başkan Recep Avcı, tek aday olarak girdiği Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden Gebzespor’un başkanı seçildi. Gebzespor tesislerinde gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu kongrede büyük bir teveccüh alarak güven tazeleyen Başkan Avcı, yeni döneme güçlü yönetimle merhaba dedi.

Gebzespor kongresine; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Büyükşehir Belediyesi Gebze Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, Gebzespor eski başkanlarından Yavuz Unsur ve Yusuf Öztürk, Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın,  Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş, Kocaelispor Başkanvekili Harun Kaya, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torunoğlu, Gebze İnşaat Mühendisler Odası Başkanı Ahmet Kadı, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Ağa, ADD Başkanı Nilgün Aydın, amatör spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileri, Gebze mahalle muhtarları, delegeler ve çok sayıda mor beyazlı taraftar katıldı. AVCI: GEBZESPOR’UN YANINDA OLAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER Kongrede divan başkanlığını Celalettin kurt yaparken, denetim ve faaliyet raporlarının okunup oylanmasının ardından, mecbur yönetim ibra edildi. Gebzespor Başkanı Recep Avcı, kongrede yaptığı teşekkür konuşmasında, kongreye katılan, Gebzespor’a desteklerini esirgemeyen protokole teşekkür etti. Avcı “Kentimizin en önemli markası Gebzespor’un yanında olan herkese teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Kulübümüzün 12.adamı Eskiçarşı’ya ayrıca teşekkür ediyorum. Hep birlikte Gebzespor’umuzu hak ettiği noktaya taşımak dileğiyle, kongremize katılan herkese saygılarımı sunuyorum” dedi.
Gebzespor’da mevcut başkan Recep Avcı, tek aday olarak girdiği Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden Gebzespor’un başkanı seçildi. Gebzespor tesislerinde gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu kongrede büyük bir teveccüh alarak güven tazeleyen Başkan Avcı, yeni döneme güçlü yönetimle merhaba dedi.

Gebzespor kongresine; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Büyükşehir Belediyesi Gebze Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, Gebzespor eski başkanlarından Yavuz Unsur ve Yusuf Öztürk, Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın,  Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş, Kocaelispor Başkanvekili Harun Kaya, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torunoğlu, Gebze İnşaat Mühendisler Odası Başkanı Ahmet Kadı, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Ağa, ADD Başkanı Nilgün Aydın, amatör spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileri, Gebze mahalle muhtarları, delegeler ve çok sayıda mor beyazlı taraftar katıldı.

AVCI: GEBZESPOR’UN YANINDA OLAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Kongrede divan başkanlığını Celalettin kurt yaparken, denetim ve faaliyet raporlarının okunup oylanmasının ardından, mecbur yönetim ibra edildi. Gebzespor Başkanı Recep Avcı, kongrede yaptığı teşekkür konuşmasında, kongreye katılan, Gebzespor’a desteklerini esirgemeyen protokole teşekkür etti. Avcı “Kentimizin en önemli markası Gebzespor’un yanında olan herkese teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Kulübümüzün 12.adamı Eskiçarşı’ya ayrıca teşekkür ediyorum. Hep birlikte Gebzespor’umuzu hak ettiği noktaya taşımak dileğiyle, kongremize katılan herkese saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.