“Gebzespor’u şampiyon yapın!”

Spor 08.09.2021 - 14:46, Güncelleme: 08.09.2021 - 14:46
 

“Gebzespor’u şampiyon yapın!”

BÜYÜKGÖZ İMZA TÖRENİNDE ŞAMPİYONLUK ATEŞİNİ YAKTI!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor, iç ve dış transferde anlaşmaya varılan futbolcular için imza töreni düzenledi. Kulüp tesislerinde gerçekleşen törene; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, yönetim kurulu üyeleri, Gebzespor Teknik Direktörü ve ekibi ile futbolcular katıldı. BÜYÜKGÖZ’DEN FUTBOLCULARA: GEBZESPOR’U BULUNDUĞU YERDEN ÇIKARIN Gebzespor futbolcularına hitaben bir konuşma yaparak düşüncelerini ve temennilerini dile getiren Belediye Başkanı Büyükgöz, “Yeni sezon hayırlı olsun. Kaza belasız bir sezon diliyorum. Değerli hocalarımıza başarılar diliyorum. Uyum içinde geçen bir sezon olmasını diliyorum. Gebzespor’u bulunduğu yerden çıkarıp şampiyon yapmanızı istiyoruz. Bunu sizden ve hocalarımızdan bekliyoruz. Gebze gibi potansiyeli olan bir yerde Gebzespor’un bulunduğu konum bu kente yakışmıyor. İşiniz kolay değil. Beklentinin ve hedefin yüksek olduğu bir yer. Ancak bu fırsatı hepinizin değerlendireceğine inanıyorum. Şampiyonluk kutlamasını hep birlikte yaşamak dileğiyle. Allah yar ve yardımcınız olsun.
BÜYÜKGÖZ İMZA TÖRENİNDE ŞAMPİYONLUK ATEŞİNİ YAKTI!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor, iç ve dış transferde anlaşmaya varılan futbolcular için imza töreni düzenledi. Kulüp tesislerinde gerçekleşen törene; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, yönetim kurulu üyeleri, Gebzespor Teknik Direktörü ve ekibi ile futbolcular katıldı.

BÜYÜKGÖZ’DEN FUTBOLCULARA: GEBZESPOR’U BULUNDUĞU YERDEN ÇIKARIN

Gebzespor futbolcularına hitaben bir konuşma yaparak düşüncelerini ve temennilerini dile getiren Belediye Başkanı Büyükgöz, “Yeni sezon hayırlı olsun. Kaza belasız bir sezon diliyorum. Değerli hocalarımıza başarılar diliyorum. Uyum içinde geçen bir sezon olmasını diliyorum. Gebzespor’u bulunduğu yerden çıkarıp şampiyon yapmanızı istiyoruz. Bunu sizden ve hocalarımızdan bekliyoruz. Gebze gibi potansiyeli olan bir yerde Gebzespor’un bulunduğu konum bu kente yakışmıyor. İşiniz kolay değil. Beklentinin ve hedefin yüksek olduğu bir yer. Ancak bu fırsatı hepinizin değerlendireceğine inanıyorum. Şampiyonluk kutlamasını hep birlikte yaşamak dileğiyle. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.