Gebze’ye Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül

Gebze 28.01.2021 - 16:40, Güncelleme: 28.01.2021 - 16:42
 

Gebze’ye Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül

Gebze’ye Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül

‘TÜBA Ödülleri’ Kutup Çalışmaları alanında, TÜBİTAK MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsü Müdür vekili, aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Özsoy ödüle layık görüldü. Özsoy ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Ödülünü alan Özsoy, Antartika’dan getirdiği taşı Erdoğan’a hediye etti. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bulunan; TÜBA Uluslararası Akademi Ödülleri, TÜBA-GEBİP (Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı) ve TÜBA-TESEP’ten (Bilimsel Telif Eser) oluşan ‘TÜBA Ödülleri’ sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Türkiye’yi kendi vatandaşlarımız yanında dünyadaki tüm bilim insanları için de bir cazibe merkezi hâline getirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda, Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı vasıtasıyla 21 farklı ülkeden 127 üst düzey araştırmacı çalışmalarını Türkiye’ye taşıdı” dedi. Daha gidecek çok yolları ve yapılacak çok işleri olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sahip olduğumuz sinerji ve potansiyelin bizleri en kısa sürede hedeflerimize ulaştıracağına yürekten inanıyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile TÜBİTAK ve TÜBA’ya teşekkür ederek, ödül alan tüm bilim insanlarını tekrar tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri’ne layık görülen bilim insanlarına ödüllerini takdim etti. ÖDÜLÜ ERDOĞAN VERDİ TÜBA GEBİP Kutup Çalışmaları alanında, TÜBİTAK MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsü Müdür Vekili, aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Burcu Özsoy üstün başarısı ile ödüle layık görüldü. Özsoy ayrıca TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü’nden Doç. Dr. Kamil Boratay Alıcı üstün başarısı ile ‘Mühendislik Bilimleri’ alanında ödüle layık görüldü. Gebze’nin ödülü dün, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. ÖZSOY’DAN ERDOĞAN’A HEDİYE Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Doç. Dr. Burcu Özsoy programda büyük bir jest yaparak Antartika’dan getirdiği hediyeyi verdi. Özsoy, Ulusal Antartika Bilim Seferleri hatırası kapsamında Antartika’dan getirdiği taşı hediye etti.   1 numara: Doç. Dr. Burcu Özsoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödülünü aldı.   2 numara: Doç. Dr. Burcu Özsoy, Antartika’dan getirdiği taşı Erdoğan’a hediye etti.
Gebze’ye Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül

‘TÜBA Ödülleri’ Kutup Çalışmaları alanında, TÜBİTAK MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsü Müdür vekili, aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Özsoy ödüle layık görüldü. Özsoy ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Ödülünü alan Özsoy, Antartika’dan getirdiği taşı Erdoğan’a hediye etti.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bulunan; TÜBA Uluslararası Akademi Ödülleri, TÜBA-GEBİP (Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı) ve TÜBA-TESEP’ten (Bilimsel Telif Eser) oluşan ‘TÜBA Ödülleri’ sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Türkiye’yi kendi vatandaşlarımız yanında dünyadaki tüm bilim insanları için de bir cazibe merkezi hâline getirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda, Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı vasıtasıyla 21 farklı ülkeden 127 üst düzey araştırmacı çalışmalarını Türkiye’ye taşıdı” dedi. Daha gidecek çok yolları ve yapılacak çok işleri olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sahip olduğumuz sinerji ve potansiyelin bizleri en kısa sürede hedeflerimize ulaştıracağına yürekten inanıyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile TÜBİTAK ve TÜBA’ya teşekkür ederek, ödül alan tüm bilim insanlarını tekrar tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri’ne layık görülen bilim insanlarına ödüllerini takdim etti.

ÖDÜLÜ ERDOĞAN VERDİ

TÜBA GEBİP Kutup Çalışmaları alanında, TÜBİTAK MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsü Müdür Vekili, aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Burcu Özsoy üstün başarısı ile ödüle layık görüldü. Özsoy ayrıca TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü’nden Doç. Dr. Kamil Boratay Alıcı üstün başarısı ile ‘Mühendislik Bilimleri’ alanında ödüle layık görüldü. Gebze’nin ödülü dün, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

ÖZSOY’DAN ERDOĞAN’A HEDİYE

Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Doç. Dr. Burcu Özsoy programda büyük bir jest yaparak Antartika’dan getirdiği hediyeyi verdi. Özsoy, Ulusal Antartika Bilim Seferleri hatırası kapsamında Antartika’dan getirdiği taşı hediye etti.

 

1 numara: Doç. Dr. Burcu Özsoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödülünü aldı.

 

2 numara: Doç. Dr. Burcu Özsoy, Antartika’dan getirdiği taşı Erdoğan’a hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.