Gebze’ye yeni hal binası yapılacak

Gebze 26.06.2022 - 15:21, Güncelleme: 26.06.2022 - 15:21
 

Gebze’ye yeni hal binası yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’ye yeni hal binası yapacak. Yeni hal binası ile ilgili ihale tarihi belli oldu

Sadece Gebze değil, çevre ilçelerde hizmet verecek olan yeni hal binasının yapımı için Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını tamamladı.  Çayırova TEM gişelerinin olduğu bölgede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan alanda yeni hal binası yapılacak. Toplam 10 bin 250 metrekarelik bir alanda kurulacak olan yeni hal binası ile ilgili ihale tarihi belirlendi. 18 Temmuz günü yapılacak olan ihaleyi kazanan firma, çalışmalarını 450 günde tamamlayacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’ye yeni hal binası yapacak. Yeni hal binası ile ilgili ihale tarihi belli oldu

Sadece Gebze değil, çevre ilçelerde hizmet verecek olan yeni hal binasının yapımı için Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını tamamladı.  Çayırova TEM gişelerinin olduğu bölgede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan alanda yeni hal binası yapılacak.

Toplam 10 bin 250 metrekarelik bir alanda kurulacak olan yeni hal binası ile ilgili ihale tarihi belirlendi. 18 Temmuz günü yapılacak olan ihaleyi kazanan firma, çalışmalarını 450 günde tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.