Gelecek Çayırova, dernekleri dinledi

Siyaset 19.08.2021 - 12:45, Güncelleme: 19.08.2021 - 12:45
 

Gelecek Çayırova, dernekleri dinledi

Gelecek Çayırova, dernekleri dinledi

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, sivil toplum kuruluşlarının başkanlarını ilçe binasında ağırladı. 8 farklı il derneğinin ziyaretinde derneklerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Demirci, ziyaretleri için dernek başkanları ve yönetimlerine teşekkür etti. Başkan Demirci, “Bugün Çayırova’da bulunan İl (Memleket) Derneklerinin değerli başkanlarını ağırladık. Bizleri ziyaret ederek, verdikleri kıymetli desteklerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı her birisine teker teker teşekkür ediyorum” dedi. DERNEK BAŞKANLARINA TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ Ziyaretçilerini de paylaşan Başkan Demirci, “Temsil ettikleri memleketlere ve dernek üyelerine de kucak dolusu selam olsun. Sağ olun var olun. Artvinliler Dernek Başkanımız Sayın Ayhan Yılmaz Bey’e, Yozgatlılar Batıyakası dernekleri başkanımız Sayın Nuri Yardım Bey’e, Erzurum Spor Kulübü Derneği Başkanımız Sayın Ahmet Akçay Bey’e, Kars-Ardahan-Iğdır Derneği Başkanımız Sayın Atilla Kızılbuğa Bey’e, Çankırılılar Derneği Başkanımız Sayın Habib Köse Bey’e, Karabüklüler Derneği Başkanımız Sayın Muammer Köse Bey’e, Ağrılılar Derneği Başkanımız Sayın Vezir Yıldız Bey’e, Afyonlular Derneği Başkanımız Sayın Ahmet Ünal Bey’e, nazik ziyaretleri için şükranlarımı sunarım” açıklamasında bulundu.
Gelecek Çayırova, dernekleri dinledi

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, sivil toplum kuruluşlarının başkanlarını ilçe binasında ağırladı. 8 farklı il derneğinin ziyaretinde derneklerin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Demirci, ziyaretleri için dernek başkanları ve yönetimlerine teşekkür etti. Başkan Demirci, “Bugün Çayırova’da bulunan İl (Memleket) Derneklerinin değerli başkanlarını ağırladık. Bizleri ziyaret ederek, verdikleri kıymetli desteklerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı her birisine teker teker teşekkür ediyorum” dedi.

DERNEK BAŞKANLARINA TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretçilerini de paylaşan Başkan Demirci, “Temsil ettikleri memleketlere ve dernek üyelerine de kucak dolusu selam olsun. Sağ olun var olun. Artvinliler Dernek Başkanımız Sayın Ayhan Yılmaz Bey’e, Yozgatlılar Batıyakası dernekleri başkanımız Sayın Nuri Yardım Bey’e, Erzurum Spor Kulübü Derneği Başkanımız Sayın Ahmet Akçay Bey’e, Kars-Ardahan-Iğdır Derneği Başkanımız Sayın Atilla Kızılbuğa Bey’e, Çankırılılar Derneği Başkanımız Sayın Habib Köse Bey’e, Karabüklüler Derneği Başkanımız Sayın Muammer Köse Bey’e, Ağrılılar Derneği Başkanımız Sayın Vezir Yıldız Bey’e, Afyonlular Derneği Başkanımız Sayın Ahmet Ünal Bey’e, nazik ziyaretleri için şükranlarımı sunarım” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.