19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gelecek Çayırova’dan Ümit Medya’ya ziyaret

Çayırova 15.04.2021 - 14:28, Güncelleme: 15.04.2021 - 14:28
 

Gelecek Çayırova’dan Ümit Medya’ya ziyaret

Gelecek Çayırova’dan Ümit Medya’ya ziyaret

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ve yönetimi Ümit Medya Genel Koordinatörü Abbas Sır’ı ziyaret etti. Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ve beraberindeki; İlçe Sekreteri Nazlı Üstün, İdari ve Mali İşler Başkanı Eren Dilki, İletişim Başkanı Burak Tekin ile Ümit Medya Genel Koordinatörü Abbas Sır’ı ziyaret etti. Parti çalışmaları hakkında Ümit Medya Genel Koordinatörü Abbas Sır’a bilgi veren Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, Çayırova’da teşkilatlanma çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini söyledi. Genel koordinatör Sır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ve yönetimine teşekkür etti.
Gelecek Çayırova’dan Ümit Medya’ya ziyaret

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ve yönetimi Ümit Medya Genel Koordinatörü Abbas Sır’ı ziyaret etti.

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ve beraberindeki; İlçe Sekreteri Nazlı Üstün, İdari ve Mali İşler Başkanı Eren Dilki, İletişim Başkanı Burak Tekin ile Ümit Medya Genel Koordinatörü Abbas Sır’ı ziyaret etti. Parti çalışmaları hakkında Ümit Medya Genel Koordinatörü Abbas Sır’a bilgi veren Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, Çayırova’da teşkilatlanma çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini söyledi. Genel koordinatör Sır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ve yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.