Gelecek Kocaeli’de, Davutoğlu heyecanı

Siyaset 29.06.2021 - 09:55, Güncelleme: 29.06.2021 - 09:55
 

Gelecek Kocaeli’de, Davutoğlu heyecanı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nun 11 Temmuz Pazar günü Gebze’de düzenleyecekleri piknik programına katılacağını söyledi.

Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı 11 Temmuz Pazar günü Gebze Cumaköy’deki  Atlı Spor  Kulübü’nde düzenleyecekleri  piknik programında genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nu ağırlayacak. Pandemi koşulları nedeniyle birçok programını ertelemek ya da iptal etmek zorunda kalan Kocaeli teşkilatı haziran sonu itibariyle başlayacak normalleşme kapsamında etkinliklerine başlayacak. 12.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek piknikte yemek ikramı ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. “SORUNLAR NEDENİYLE KATILAMAMIŞTI…” İl başkanı Ömer Faruk Başaran yaptığı açıklamada, “İl teşkilatımızı kurduktan sonra 28 Mart 2020’de açılış organize etmiştik. Malumunuz üzere son dakika pandemi yasakları geldi ve programı iptal etmek zorunda kaldık. 28 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirdiğimiz il kongremizde de yine bir talihsizlik yaşadık ve sayın genel başkanımız sağlık problemi nedeniyle katılım sağlayamadı. 3 Haziran 2020’de il teşkilatımızı kısa süreliğine ziyaret eden genel başkanımızı yine pandemi şartları nedeniyle istediğimiz gibi ağırlayamamıştık. Bu bağlamda piknik programımız bizim için çok önemli. Tüm teşkilat mensuplarımızı ve vatandaşlarımızı pikniğe davete diyorum” dedi.
Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nun 11 Temmuz Pazar günü Gebze’de düzenleyecekleri piknik programına katılacağını söyledi.

Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı 11 Temmuz Pazar günü Gebze Cumaköy’deki  Atlı Spor  Kulübü’nde düzenleyecekleri  piknik programında genel başkan Prof. Ahmet Davutoğlu’nu ağırlayacak. Pandemi koşulları nedeniyle birçok programını ertelemek ya da iptal etmek zorunda kalan Kocaeli teşkilatı haziran sonu itibariyle başlayacak normalleşme kapsamında etkinliklerine başlayacak. 12.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek piknikte yemek ikramı ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

“SORUNLAR NEDENİYLE KATILAMAMIŞTI…”

İl başkanı Ömer Faruk Başaran yaptığı açıklamada, “İl teşkilatımızı kurduktan sonra 28 Mart 2020’de açılış organize etmiştik. Malumunuz üzere son dakika pandemi yasakları geldi ve programı iptal etmek zorunda kaldık. 28 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirdiğimiz il kongremizde de yine bir talihsizlik yaşadık ve sayın genel başkanımız sağlık problemi nedeniyle katılım sağlayamadı. 3 Haziran 2020’de il teşkilatımızı kısa süreliğine ziyaret eden genel başkanımızı yine pandemi şartları nedeniyle istediğimiz gibi ağırlayamamıştık. Bu bağlamda piknik programımız bizim için çok önemli. Tüm teşkilat mensuplarımızı ve vatandaşlarımızı pikniğe davete diyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.