19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gelecek Kocaeli’de görev dağılımı tamam!

Siyaset 12.10.2021 - 10:26, Güncelleme: 12.10.2021 - 10:26
 

Gelecek Kocaeli’de görev dağılımı tamam!

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Üyelerin birbirleriyle tanışma imkanı bulduğu toplantıda görev dağılımı da yapıldı.

Gelecek Partisi Kocaeli’de oldukça hareketli günler yaşanıyor.  Göreve atandıktan sonra iki hafta gibi bir sürede il binasını şehir merkezine taşıyıp, 50 kişilik yönetim kurulunu oluşturan, iki ilçe başkanını da atayan başkan Serap Çakır, 15 kişiden oluşan başkanlık divanını da belirledi. İlk kez bir araya gelen yönetim kurulu üyelerine hitabeden başkan Serap Çakır, yoğun geçen iki haftada yapılan çalışmaları aktardı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda beklentilerini aktaran başkan Serap Çakır, ilçe teşkilatlarını da bir an önce tamamlayacaklarını ve sürekli sahada olacaklarını ifade etti.   İL BAŞKANLIK KURULU ÜYELERİ     S.N ADI-SOYADI GÖREVİ   1 SERAP ÇAKIR İL BAŞKANI   2 HASAN ARABACI SİYASİ İŞLER BAŞKANI   3 KAĞAN DEMİRCİ TEŞKİLAT BAŞKANI   4 OĞUZ ÖKSÜZ SEÇİM VE HUKUK İŞLERİ BAŞKANI 5 M. TAHSİN ERTEN YEREL YÖNETİMLER VE ŞEHİRCİLİK BAŞKANI 6 YUNUS KÜÇÜKPOLAT SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANI 7 SÜLEYMAN AYDINLIK SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKANI 8 TANZER OLCAY EKONOMİ POLİTİKALARI BAŞKANI 9 ÜLKÜ NAZLI ÜSTÜN İLETİŞİM BAŞKANI   10 ŞAKİR AYDEMİR İNSAN HAKLARI BAŞKANI 11 FETHİ ÖZLÜ PARTİ İÇİ EĞİTİM BAŞKANI 12 ÜMİT YILDIZ DIŞ İLİŞKİLER BAŞKANI   13 M. FATİH ŞIKOĞLU ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME VE BİLİŞİM BAŞKANI 14 MÜYESSER ÜNAL KÜLTÜR VE SANAT POLİTİKALARI BAŞKANI 15 MENAF SEVEN İDARİ VE MALİ İŞLER BAŞKANI 16 EŞAY TAŞTAN İL SEKRETERİ    
Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Üyelerin birbirleriyle tanışma imkanı bulduğu toplantıda görev dağılımı da yapıldı.

Gelecek Partisi Kocaeli’de oldukça hareketli günler yaşanıyor.  Göreve atandıktan sonra iki hafta gibi bir sürede il binasını şehir merkezine taşıyıp, 50 kişilik yönetim kurulunu oluşturan, iki ilçe başkanını da atayan başkan Serap Çakır, 15 kişiden oluşan başkanlık divanını da belirledi. İlk kez bir araya gelen yönetim kurulu üyelerine hitabeden başkan Serap Çakır, yoğun geçen iki haftada yapılan çalışmaları aktardı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda beklentilerini aktaran başkan Serap Çakır, ilçe teşkilatlarını da bir an önce tamamlayacaklarını ve sürekli sahada olacaklarını ifade etti.

 

İL BAŞKANLIK KURULU ÜYELERİ

 

 

S.N

ADI-SOYADI

GÖREVİ

 

1

SERAP ÇAKIR

İL BAŞKANI

 

2

HASAN ARABACI

SİYASİ İŞLER BAŞKANI

 

3

KAĞAN DEMİRCİ

TEŞKİLAT BAŞKANI

 

4

OĞUZ ÖKSÜZ

SEÇİM VE HUKUK İŞLERİ BAŞKANI

5

M. TAHSİN ERTEN

YEREL YÖNETİMLER VE ŞEHİRCİLİK BAŞKANI

6

YUNUS KÜÇÜKPOLAT

SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANI

7

SÜLEYMAN AYDINLIK

SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKANI

8

TANZER OLCAY

EKONOMİ POLİTİKALARI BAŞKANI

9

ÜLKÜ NAZLI ÜSTÜN

İLETİŞİM BAŞKANI

 

10

ŞAKİR AYDEMİR

İNSAN HAKLARI BAŞKANI

11

FETHİ ÖZLÜ

PARTİ İÇİ EĞİTİM BAŞKANI

12

ÜMİT YILDIZ

DIŞ İLİŞKİLER BAŞKANI

 

13

M. FATİH ŞIKOĞLU

ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME VE BİLİŞİM BAŞKANI

14

MÜYESSER ÜNAL

KÜLTÜR VE SANAT POLİTİKALARI BAŞKANI

15

MENAF SEVEN

İDARİ VE MALİ İŞLER BAŞKANI

16

EŞAY TAŞTAN

İL SEKRETERİ

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.