Gelecek Partili Başkan da aşısını oldu

Siyaset 28.06.2021 - 14:35, Güncelleme: 28.06.2021 - 14:35
 

Gelecek Partili Başkan da aşısını oldu

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, koronavirüs aşısını tecrübeli hemşire annesine yaptırdı. Demirci, toplum faydası için tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti.

Türkiye, koronavirüs aşılama çalışmalarında adeta seferberlik ilan etti. Aşılama alışmaları 18 yaş üzerine geldi ve gençler aşılanmaya başladı. Siyasiler, devlet görevlileri  ve çalışanlar bir bir aşılanırken, Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci de koronavirüs aşısını oldu. DUYARLI OLALIM Aşısını tecrübeli bir hemşire olan annesine yaptıran Başkan Demirci, tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti. Başkan Demirci, “Yılların emektar ve tecrübeli hemşiresi annemin elinden Covid-19 aşımızı da olduk. Aşı yaptırmadığımız her gün birilerinin hakkına giriyoruz. Lütfen duyarlı olalım” dedi.
Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, koronavirüs aşısını tecrübeli hemşire annesine yaptırdı. Demirci, toplum faydası için tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti.

Türkiye, koronavirüs aşılama çalışmalarında adeta seferberlik ilan etti. Aşılama alışmaları 18 yaş üzerine geldi ve gençler aşılanmaya başladı. Siyasiler, devlet görevlileri  ve çalışanlar bir bir aşılanırken, Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci de koronavirüs aşısını oldu.

DUYARLI OLALIM

Aşısını tecrübeli bir hemşire olan annesine yaptıran Başkan Demirci, tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti. Başkan Demirci, “Yılların emektar ve tecrübeli hemşiresi annemin elinden Covid-19 aşımızı da olduk. Aşı yaptırmadığımız her gün birilerinin hakkına giriyoruz. Lütfen duyarlı olalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.