Gelecek Partisi İl Başkanı belli oldu

Gündem 18.07.2021 - 12:17, Güncelleme: 18.07.2021 - 12:17
 

Gelecek Partisi İl Başkanı belli oldu

Ömer Faruk Başaran’ın Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığından istifa etmesinin ardından yerine Ergün Türk atandı.

Gelecek Partisi’nin kurucu üyesi olduktan sonra il başkanlığı görevine getirilen Ömer Faruk Başaran geçtiğimiz gün iş hayatındaki yeni yatırımları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Başaran’ın istifasının ardından Gelecek Partisi’nin İl Başkanlığı görevine mevcut yönetimdeki Ergün Türk atandı. BAŞARAN’A TEŞEKKÜR ETTİ Atama belgesini alarak dün Kocaeli il binasına gelen Ergün Türk yeni görevine başladı. Türk, yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Gelecek Partisi kurucular kurulu üyesi Sayın Ömer Faruk Başaran Bey’in il başkanlığı görevinden ayrılması bizi üzmüştür. Başkanımıza, bizlerle olduğu sürede partimize ve bizlere kattığı değerler için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı sıfatıyla şahsım ve il yönetimi, ayrıca Gelecek Partisi’ ne gönül veren tüm dostlarımızla birlikte, partimizin menfaatleri doğrultusunda, durmadan ve yıkılmadan, canla başla mücadele edeceğiz” dedi. VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ 2023 seçimlerinde başarılı olmak için sahada olacaklarını belirten Türk, “Partimizin başarılı olması için sahalarda ve halkın içinde, birlik beraberlik içinde, insanları ayrıştırmadan gece gündüz demeden 7/24 çalışacağız. Bizleri dünden bugüne kadar yalnız bırakmayan Sayın Ömer Faruk Başaran Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte Kocaeli Gelecek Partisi olarak başarılı olmak için var gücümüzle çalışacağız. Hepinize selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.
Ömer Faruk Başaran’ın Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığından istifa etmesinin ardından yerine Ergün Türk atandı.

Gelecek Partisi’nin kurucu üyesi olduktan sonra il başkanlığı görevine getirilen Ömer Faruk Başaran geçtiğimiz gün iş hayatındaki yeni yatırımları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Başaran’ın istifasının ardından Gelecek Partisi’nin İl Başkanlığı görevine mevcut yönetimdeki Ergün Türk atandı.

BAŞARAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Atama belgesini alarak dün Kocaeli il binasına gelen Ergün Türk yeni görevine başladı. Türk, yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Gelecek Partisi kurucular kurulu üyesi Sayın Ömer Faruk Başaran Bey’in il başkanlığı görevinden ayrılması bizi üzmüştür. Başkanımıza, bizlerle olduğu sürede partimize ve bizlere kattığı değerler için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı sıfatıyla şahsım ve il yönetimi, ayrıca Gelecek Partisi’ ne gönül veren tüm dostlarımızla birlikte, partimizin menfaatleri doğrultusunda, durmadan ve yıkılmadan, canla başla mücadele edeceğiz” dedi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

2023 seçimlerinde başarılı olmak için sahada olacaklarını belirten Türk, “Partimizin başarılı olması için sahalarda ve halkın içinde, birlik beraberlik içinde, insanları ayrıştırmadan gece gündüz demeden 7/24 çalışacağız. Bizleri dünden bugüne kadar yalnız bırakmayan Sayın Ömer Faruk Başaran Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte Kocaeli Gelecek Partisi olarak başarılı olmak için var gücümüzle çalışacağız. Hepinize selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.