Gelecek sezon BAL yangın yeri!

Spor 05.07.2021 - 10:39, Güncelleme: 05.07.2021 - 10:39
 

Gelecek sezon BAL yangın yeri!

Gelecek sezon BAL yangın yeri!

Bölgesel Amatör Lig’de gelecek sezon Kocaeli’den 10 takım yer alacak. Temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor’un da yer alacağı ligde, 10 takımlı statünün nasıl planlanacağı şimdiden merak konusu oldu. Bölgesel Amatör Lig’de çeyrek final maçlarının oynanmasının ardından yarı finalistler belli olurken, Kullarspor 1975’in penaltı atışları sonucunda Çilimli Belediyespor’a 6-5 yenilmesinin ardından Kocaeli’yi gelecek sezon BAL’da temsil edecek takım sayısı 10 oldu.  Devam eden sezona Kocaeli’den 6 takım katılırken, Play-Off’lara kalan tek takım olan Kullar ekibinin elenmesinin ardından, lige katılmayan 3 takım ve geçen sezon küme düşen Gölcükspor ile birlikte toplamda 10 takım 2021-22 sezonunda BAL’da mücadele verecek. Kocaeli ilinden lige katılmaya hak kazanan takımlar şu şekilde oluştu: Gebzespor, Çayırovaspor, Gölcükspor, Doğantepe, Kullarspor, Değirmenderespor, Karamürselspor, Yuvacıkspor, Arslanbey G.B ve Hereke Yıldızspor.
Gelecek sezon BAL yangın yeri!

Bölgesel Amatör Lig’de gelecek sezon Kocaeli’den 10 takım yer alacak. Temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor’un da yer alacağı ligde, 10 takımlı statünün nasıl planlanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Bölgesel Amatör Lig’de çeyrek final maçlarının oynanmasının ardından yarı finalistler belli olurken, Kullarspor 1975’in penaltı atışları sonucunda Çilimli Belediyespor’a 6-5 yenilmesinin ardından Kocaeli’yi gelecek sezon BAL’da temsil edecek takım sayısı 10 oldu.  Devam eden sezona Kocaeli’den 6 takım katılırken, Play-Off’lara kalan tek takım olan Kullar ekibinin elenmesinin ardından, lige katılmayan 3 takım ve geçen sezon küme düşen Gölcükspor ile birlikte toplamda 10 takım 2021-22 sezonunda BAL’da mücadele verecek. Kocaeli ilinden lige katılmaya hak kazanan takımlar şu şekilde oluştu: Gebzespor, Çayırovaspor, Gölcükspor, Doğantepe, Kullarspor, Değirmenderespor, Karamürselspor, Yuvacıkspor, Arslanbey G.B ve Hereke Yıldızspor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.