Gelir İdaresi Başkanlığı Kocaeli’ye personel alacak!

Gebze 02.03.2021 - 12:27, Güncelleme: 02.03.2021 - 12:27
 

Gelir İdaresi Başkanlığı Kocaeli’ye personel alacak!

MÜLAKAT ANKARA’DA YAPILACAK;

Gelir İdaresi Başkanlığı farklı illerde görevlendirilmek üzere toplamda 196 kişinin istihdam edileceğini duyurdu. Sözlü sınavla yapılacak alımlarda Kocaeli için 2 personel alınacak. Gelir İdaresi Başkanlığı sözlü sınav yöntemi ile sözleşmeli destek personeli alımı yapacak. Farklı illerde görevlendirilmek üzere 70 ilden yapılacak alımlarda toplam 196 kişinin istihdam edileceği açıklandı. Bu kapsamda Kocaeli’den de 2 personel alınacak. Alımların sözlü sınav ile yapılacağı bildirilen ilanda, başvuru yapacak olan adayların KPSS en az 70 puana sahip olmaları gerektiği belirtildi. Sözlü sınav 29 Mart-2 Nisan 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak.
MÜLAKAT ANKARA’DA YAPILACAK;

Gelir İdaresi Başkanlığı farklı illerde görevlendirilmek üzere toplamda 196 kişinin istihdam edileceğini duyurdu. Sözlü sınavla yapılacak alımlarda Kocaeli için 2 personel alınacak.

Gelir İdaresi Başkanlığı sözlü sınav yöntemi ile sözleşmeli destek personeli alımı yapacak. Farklı illerde görevlendirilmek üzere 70 ilden yapılacak alımlarda toplam 196 kişinin istihdam edileceği açıklandı. Bu kapsamda Kocaeli’den de 2 personel alınacak. Alımların sözlü sınav ile yapılacağı bildirilen ilanda, başvuru yapacak olan adayların KPSS en az 70 puana sahip olmaları gerektiği belirtildi. Sözlü sınav 29 Mart-2 Nisan 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.