Genç Kızın Başına Gelmeyen Kalmamış: Şantaj, Tecavüz, Fuhuş...

14.03.2015 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Genç Kızın Başına Gelmeyen Kalmamış: Şantaj, Tecavüz, Fuhuş...

Annesinin sevgilisinin tehditle taciz ettiği 16 yaşındaki genç kızın başına gelenler polisi şoke etti. Genç kızın tecavüze uğradığı ve fuhuşa zorlandığı ortaya çıktı.

İstanbul'da 16 yaşındaki bir kız çocuğunun önce çıplak görüntüleri çekilerek şantaja maruz kaldığı, ardından da kaçırılarak tecavüze uğradığı iddia edildi. Kız çocuğuna para karşılığı fuhuş yaptırıldığı iddia edilen 4 kişi polis operasyonuyla gözaltına alındı. Polis, genç kıza şantaj yaptığı ileri sürülen İran uyruklu şahsın yakalanması için de çalışma başlattı. ANNESİNİN SEVGİLİSİ ÇIPLAK GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKTİ, TACİZ ETTİ Büyükçekmece'de yaşanan olay genç kızın annesinin polise şikayette bulunması ile ortaya çıktı. Fatma Ü'nün boşandığı eşinden olan 16 yaşındaki kızı G.U., annesinin sevgilisi olan İran uyruklu şahıs tarafından şantaj yapıldığı iddiası ile polise gitti. İddiaya göre, Fatma Ü'nün İran uyruklu sevgilisi küçük kızın çıplak görüntülerini çekti ve ardından kıza şantaj olarak kullanarak zaman zaman cinsel tacizlerde bulundu. Durumu sonradan öğrenen anne Fatma Ü., savcılığa gidip sevgilisi hakkında suç duyurusunda bulundu. KIZIN ANLATTIKLARI POLİSİ ŞOKE ETTİ Yapılan bu suç duyurusu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Avukat ve psikolog eşliğinde küçük kızdan bilgi alan ekipler, kızın anlattıkları ile adeta şoka uğradı. G.U.'nun sadece İran uyruklu şahsın şantajına ve cinsel istismarına uğramadığı aynı zamanda başka kişiler tarafından kaçırılarak tecavüze uğradığı ve para karşılığı fuhuş yaptırıldığı da ortaya çıktı. Kızın verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen ekipler, olaya karışan ve rakam grubu alınamayan 34 GS plakalı otomobilin peşine düştü. KAÇIRIP TECAVÜZ ETTİLER, SONRA FUHUŞ YAPTIRDILAR Otomobilin izini süren polis ekipleri, aracın kiralık olduğunu belirledi. Aracı kiralayan şahsı da tespit eden ekipler, Serdar Ç. ile birlikte olaya karışan diğer zanlıların kimliğini de kısa sürede tespit etti. Yapılan soruşturma sonucunda; Serdar Ç. ve Murat I.'nın 16 yaşındaki G.U.'nun telefonunu İ.A.'dan aldığını ve tehditle sağlanan buluşmanın ardından genç kızı kaçırarak Osman N.F.'nin evine götürdükleri ve Serdar Ç. ve Mırat I.'nın küçük kıza burada tecavüz ettikleri belirlendi. İddiaya göre zanlılar, daha sonra G.U.'yu tehditle götürdükleri Kumburgaz'da para karşılığı zorla fuhuş yaptırmaya başladı. ŞÜPHELİLER POLİS OPERASYONUYLA YAKAYI ELE VERDİ 16 yaşındaki G.U.'yu tehditle kaçıran ve tecavüz eden daha sonra da Kumburgaz'da günü birlik tuttukları evde para karşılığı fuhuş yaptıran zanlılar, Osman N.F. (60), Serdar Ç. ve Murat I. ile İ.A polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından 4 farklı adrese yapılan operasyonda yakalanan zanlılar, gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. İDDİALARI YALANLAYIP GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİLER Çocuk Şube Müdürlüğü'nün çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan zanlılar, iddiaları reddetti ve tepki gösterdi. Olaya karışan 4 zanlının da bıçakla yaralamadan, Murat I'nın uyuşturucu kullanmaktan ve bulundurmaktan sabıkasının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili İran uyruklu zanlı ise aranıyor.
Annesinin sevgilisinin tehditle taciz ettiği 16 yaşındaki genç kızın başına gelenler polisi şoke etti. Genç kızın tecavüze uğradığı ve fuhuşa zorlandığı ortaya çıktı.

İstanbul'da 16 yaşındaki bir kız çocuğunun önce çıplak görüntüleri çekilerek şantaja maruz kaldığı, ardından da kaçırılarak tecavüze uğradığı iddia edildi. Kız çocuğuna para karşılığı fuhuş yaptırıldığı iddia edilen 4 kişi polis operasyonuyla gözaltına alındı. Polis, genç kıza şantaj yaptığı ileri sürülen İran uyruklu şahsın yakalanması için de çalışma başlattı.

ANNESİNİN SEVGİLİSİ ÇIPLAK GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKTİ, TACİZ ETTİ

Büyükçekmece'de yaşanan olay genç kızın annesinin polise şikayette bulunması ile ortaya çıktı. Fatma Ü'nün boşandığı eşinden olan 16 yaşındaki kızı G.U., annesinin sevgilisi olan İran uyruklu şahıs tarafından şantaj yapıldığı iddiası ile polise gitti. İddiaya göre, Fatma Ü'nün İran uyruklu sevgilisi küçük kızın çıplak görüntülerini çekti ve ardından kıza şantaj olarak kullanarak zaman zaman cinsel tacizlerde bulundu. Durumu sonradan öğrenen anne Fatma Ü., savcılığa gidip sevgilisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

KIZIN ANLATTIKLARI POLİSİ ŞOKE ETTİ

Yapılan bu suç duyurusu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Avukat ve psikolog eşliğinde küçük kızdan bilgi alan ekipler, kızın anlattıkları ile adeta şoka uğradı. G.U.'nun sadece İran uyruklu şahsın şantajına ve cinsel istismarına uğramadığı aynı zamanda başka kişiler tarafından kaçırılarak tecavüze uğradığı ve para karşılığı fuhuş yaptırıldığı da ortaya çıktı. Kızın verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen ekipler, olaya karışan ve rakam grubu alınamayan 34 GS plakalı otomobilin peşine düştü.

KAÇIRIP TECAVÜZ ETTİLER, SONRA FUHUŞ YAPTIRDILAR

Otomobilin izini süren polis ekipleri, aracın kiralık olduğunu belirledi. Aracı kiralayan şahsı da tespit eden ekipler, Serdar Ç. ile birlikte olaya karışan diğer zanlıların kimliğini de kısa sürede tespit etti. Yapılan soruşturma sonucunda; Serdar Ç. ve Murat I.'nın 16 yaşındaki G.U.'nun telefonunu İ.A.'dan aldığını ve tehditle sağlanan buluşmanın ardından genç kızı kaçırarak Osman N.F.'nin evine götürdükleri ve Serdar Ç. ve Mırat I.'nın küçük kıza burada tecavüz ettikleri belirlendi. İddiaya göre zanlılar, daha sonra G.U.'yu tehditle götürdükleri Kumburgaz'da para karşılığı zorla fuhuş yaptırmaya başladı.

ŞÜPHELİLER POLİS OPERASYONUYLA YAKAYI ELE VERDİ

16 yaşındaki G.U.'yu tehditle kaçıran ve tecavüz eden daha sonra da Kumburgaz'da günü birlik tuttukları evde para karşılığı fuhuş yaptıran zanlılar, Osman N.F. (60), Serdar Ç. ve Murat I. ile İ.A polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından 4 farklı adrese yapılan operasyonda yakalanan zanlılar, gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

İDDİALARI YALANLAYIP GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİLER

Çocuk Şube Müdürlüğü'nün çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan zanlılar, iddiaları reddetti ve tepki gösterdi. Olaya karışan 4 zanlının da bıçakla yaralamadan, Murat I'nın uyuşturucu kullanmaktan ve bulundurmaktan sabıkasının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili İran uyruklu zanlı ise aranıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.