Gençlerimizle gurur duyuyoruz

Darıca 22.10.2021 - 12:39, Güncelleme: 22.10.2021 - 12:39
 

Gençlerimizle gurur duyuyoruz

BAŞKAN BIYIK:

Darıca'yı spor kenti yapma hususunda kararlı olan başkan Muzaffer Bıyık bu kapsamda çalışmalarını ve yatırımlarını sürdürüyor. Son olarak Eray Şamdan ile ülkemize olimpiyat ikinciliğini kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu toplantısını başkan Muzaffer Bıyık'ın katılımı ile gerçekleştirdi. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü başkanı Hüsamettin Ergül, Halim Ceyran, Bilal Ulusoy, Cengizhan Ramazanoğlu, Enver Demirci katılım gösterdiler. Başkan Bıyık " Bugüne kadar başarılarına başarı katan kulübümüzle gurur duyuyorum. Bundan sonrasında da aynı başarıları yakalayacağına şüphemiz yok. Kulüp başkanımız, yönetimi, hocalarımız ve sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.
BAŞKAN BIYIK:

Darıca'yı spor kenti yapma hususunda kararlı olan başkan Muzaffer Bıyık bu kapsamda çalışmalarını ve yatırımlarını sürdürüyor. Son olarak Eray Şamdan ile ülkemize olimpiyat ikinciliğini kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu toplantısını başkan Muzaffer Bıyık'ın katılımı ile gerçekleştirdi.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü başkanı Hüsamettin Ergül, Halim Ceyran, Bilal Ulusoy, Cengizhan Ramazanoğlu, Enver Demirci katılım gösterdiler.

Başkan Bıyık " Bugüne kadar başarılarına başarı katan kulübümüzle gurur duyuyorum. Bundan sonrasında da aynı başarıları yakalayacağına şüphemiz yok. Kulüp başkanımız, yönetimi, hocalarımız ve sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.