Genel merkezde Darıca konuşuluyor

Siyaset 03.03.2021 - 10:43, Güncelleme: 03.03.2021 - 10:43
 

Genel merkezde Darıca konuşuluyor

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve beraberindeki Halka İlişkiler Başkanı Mustafa Gül, Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Çınar, Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Recep Gökgöz, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti. Karamollaoğlu’nun özel kalemi Salih Akyüz ile genel merkezi gezen Selim Çetinkaya ve beraberindeki ekip Genel Başkan Yardımcıları Birol Aydın, Hasan Bitmez ve Mustafa Kaya ile görüştü.   DARICA KONUŞULDU Genel Başkan Yardımcıları ziyaretinin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret eden Darıcalı ekip Karamollaoğlu’na Darıca’yı anlattı. Darıca hakkında görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Çetinkaya önemli değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Çetinkaya ve ekibine teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve beraberindeki Halka İlişkiler Başkanı Mustafa Gül, Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Çınar, Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Recep Gökgöz, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti. Karamollaoğlu’nun özel kalemi Salih Akyüz ile genel merkezi gezen Selim Çetinkaya ve beraberindeki ekip Genel Başkan Yardımcıları Birol Aydın, Hasan Bitmez ve Mustafa Kaya ile görüştü.  

DARICA KONUŞULDU

Genel Başkan Yardımcıları ziyaretinin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret eden Darıcalı ekip Karamollaoğlu’na Darıca’yı anlattı. Darıca hakkında görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Çetinkaya önemli değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Çetinkaya ve ekibine teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.