19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Genişletilen caddenin yol çizgileri de tamam!

Çayırova 16.08.2021 - 11:02, Güncelleme: 16.08.2021 - 11:02
 

Genişletilen caddenin yol çizgileri de tamam!

Genişletilen caddenin yol çizgileri de tamam!

Genişletilerek 4 şeritli hale getirilen Çayırova Fatih Caddesi’nde yol çizgileri çizildi. Şehrin birçok noktasında önemli üstyapı çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerindeki çok kullanılan caddeleri genişleterek şehir trafiğini rahatlatıyor. Bu kapsamda Çayırova ilçesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin hemen yanında bulunan ve D-100 yan yoldan ilçe çarşısına ulaşımda kullanılan Fatih Caddesi’ndeki üstyapı çalışmaları tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu. CADDE GENİŞLETİLDİ Üstyapı çalışması öncesinde cadde, D-100 yan yoldan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ne doğru tek yönde işliyordu. Yapılan üstyapı çalışması ile çiftli yönlü hale getirildi. Aynı zamanda ilçe çarşısına giden bu kısmı genişleten Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, genişletilen kısımda asfalt serimi, kaldırım ve orta refüj çalışması gerçekleştirdi. YOL ÇİZGİLERİ ÇİZİLDİ Çayırova Fatih Caddesi’nin 4 şeritli yapılmasının, üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol çizgileri çizildi. İlçeye giriş çıkışlarda trafiği rahatlatan üstyapı çalışması, ilçede yaşayan vatandaşların memnuniyetini kazandı. Cadde başında dönel kavşakta ve yol üzerinde yakın zamanda çevre düzenlemesi de yapılacak.
Genişletilen caddenin yol çizgileri de tamam!

Genişletilerek 4 şeritli hale getirilen Çayırova Fatih Caddesi’nde yol çizgileri çizildi. Şehrin birçok noktasında önemli üstyapı çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerindeki çok kullanılan caddeleri genişleterek şehir trafiğini rahatlatıyor. Bu kapsamda Çayırova ilçesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin hemen yanında bulunan ve D-100 yan yoldan ilçe çarşısına ulaşımda kullanılan Fatih Caddesi’ndeki üstyapı çalışmaları tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

CADDE GENİŞLETİLDİ

Üstyapı çalışması öncesinde cadde, D-100 yan yoldan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ne doğru tek yönde işliyordu. Yapılan üstyapı çalışması ile çiftli yönlü hale getirildi. Aynı zamanda ilçe çarşısına giden bu kısmı genişleten Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, genişletilen kısımda asfalt serimi, kaldırım ve orta refüj çalışması gerçekleştirdi.

YOL ÇİZGİLERİ ÇİZİLDİ

Çayırova Fatih Caddesi’nin 4 şeritli yapılmasının, üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol çizgileri çizildi. İlçeye giriş çıkışlarda trafiği rahatlatan üstyapı çalışması, ilçede yaşayan vatandaşların memnuniyetini kazandı. Cadde başında dönel kavşakta ve yol üzerinde yakın zamanda çevre düzenlemesi de yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.