Gölcükspor İlk 3 Puanına Kavuştu

Spor 17.11.2021 - 10:29, Güncelleme: 17.11.2021 - 10:29
 

Gölcükspor İlk 3 Puanına Kavuştu

Gölcükspor İlk 3 Puanına Kavuştu

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor, deplasman da karşı karşıya geldiği Irmakspor'u 4- 1 yenerek sezondaki ilk 3 puanına kavuşmuş oldu. DETAYLAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR Geçtiğimiz yıl 3. Lig'e veda eden ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de rekabet halinde olan ekibimiz, deplasmanda Irmakspor'u 4-1 yenerek sezonun ilk galibiyetini farklı bir skorla rlde etti. 45.dakikada yediği golle temsilcimiz ilk yarıyı 1-0 yenik bitirdi. İkinci yarıda ise  moral bozukluğunu unutan  kırmızı siyahlılar önce 47'de beraberliği buldu. 53.dakikada ise 2-1 öne geçti. Son bölümde 87 ve 90.dakikada atılan gollerde skoru belirlemiş oldu.
Gölcükspor İlk 3 Puanına Kavuştu

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor, deplasman da karşı karşıya geldiği Irmakspor'u 4- 1 yenerek sezondaki ilk 3 puanına kavuşmuş oldu.

DETAYLAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR

Geçtiğimiz yıl 3. Lig'e veda eden ve bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de rekabet halinde olan ekibimiz, deplasmanda Irmakspor'u 4-1 yenerek sezonun ilk galibiyetini farklı bir skorla rlde etti. 45.dakikada yediği golle temsilcimiz ilk yarıyı 1-0 yenik bitirdi. İkinci yarıda ise  moral bozukluğunu unutan  kırmızı siyahlılar önce 47'de beraberliği buldu. 53.dakikada ise 2-1 öne geçti. Son bölümde 87 ve 90.dakikada atılan gollerde skoru belirlemiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.