GTO talep etti, o kriter kalktı!

Gebze 22.06.2021 - 17:45, Güncelleme: 22.06.2021 - 17:45
 

GTO talep etti, o kriter kalktı!

GTO talep etti, o kriter kalktı!

Gebze Ticaret Odası, pandemi sürecinde üyelerinin yanında olarak en iyi hizmeti verebilme adına gayretli bir çalışma süreci geçirirken, Covid-19 salgını sebebiyle ekonomik sıkıntı yaşayan üyelere finansman desteği sağlamak adına tekrar başlatılan Nefes Kredisi için önemli bir kriterin iptal edilmesinde rol üstlendi. 2020 yılı cirosu 2019 yılı cirosuna göre %25 düşük olan üyelerin faydalanacağı kredide, bu kriteri kaldırtan GTO, üyelerine müjdeyi verdi. GTO üyeleri bugüne dek 31 Milyon TL tutarında kredi kullanırken, GTO’nun yeni hedefinin üyelerine 100 Milyon TL kredi kullandırtmak olduğu öğrenildi. TÜM ÜYELERİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN GTO konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Başta Birlik Başkanımız Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, tüm yetkililere teşekkür ederiz. Bugüne kadar (01.06.2021 tarihinden itibaren) Gebze Ticaret Odası üyelerimiz; 31.036.000,00 TL tutarında kredi kullanmıştır. Hedefimiz bu kez üyelerimize 100 Milyon TL tutarında kredi kullandırmaktır. Gebze Ticaret Odası olarak, sürecin başladığı günden itibaren Covid-19 salgınının yarattığı ekonomik etkileri en aza indirmek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmayı da sürdüreceğiz. Nefes Kredisi uygulamasının tüm üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” denildi.  
GTO talep etti, o kriter kalktı!

Gebze Ticaret Odası, pandemi sürecinde üyelerinin yanında olarak en iyi hizmeti verebilme adına gayretli bir çalışma süreci geçirirken, Covid-19 salgını sebebiyle ekonomik sıkıntı yaşayan üyelere finansman desteği sağlamak adına tekrar başlatılan Nefes Kredisi için önemli bir kriterin iptal edilmesinde rol üstlendi. 2020 yılı cirosu 2019 yılı cirosuna göre %25 düşük olan üyelerin faydalanacağı kredide, bu kriteri kaldırtan GTO, üyelerine müjdeyi verdi. GTO üyeleri bugüne dek 31 Milyon TL tutarında kredi kullanırken, GTO’nun yeni hedefinin üyelerine 100 Milyon TL kredi kullandırtmak olduğu öğrenildi.

TÜM ÜYELERİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN

GTO konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Başta Birlik Başkanımız Sn. M. Rıfat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, tüm yetkililere teşekkür ederiz. Bugüne kadar (01.06.2021 tarihinden itibaren) Gebze Ticaret Odası üyelerimiz; 31.036.000,00 TL tutarında kredi kullanmıştır. Hedefimiz bu kez üyelerimize 100 Milyon TL tutarında kredi kullandırmaktır. Gebze Ticaret Odası olarak, sürecin başladığı günden itibaren Covid-19 salgınının yarattığı ekonomik etkileri en aza indirmek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmayı da sürdüreceğiz. Nefes Kredisi uygulamasının tüm üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” denildi.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.