19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GTO’da nisan meclisi tamam

Gebze 30.04.2021 - 16:27, Güncelleme: 30.04.2021 - 16:27
 

GTO’da nisan meclisi tamam

GTO’da nisan meclisi tamam

Gebze Ticaret Odası Nisan ayı olağan meclis toplantısı pandemi kuralları çerçevesinde zoom üzerinden online olarak gerçekleştirildi. Nisan ayı oda faaliyetlerine üyeleri ile paylaşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, ASELSAN, Gebze Ticaret Odası ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi ortak projesi olarak başlatılan, 28 bin 683 m2’lik alan üzerine kurulacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin protokolünü gerçekleştirdiğini ve en kısa zamanda tamamlanacağının müjdesini verdi. DİJİTAL CHECK-UP PROJESİ DEVAM EDİYOR İçerisinde çok sayıda merkezi barındıracak Darıca Hizmet Kompleksi projesinin çalışmalarının hızla devam ettiğini, hastanelerde gayretle çalışan sağlık ordumuza ve hasta yakınlarına desteklerin sürdüğünü dile getiren Başkan Çiler, emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle gayret gösteren çalışanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. 3 Mayıs 1481’de Doğu’ ya gerçekleştireceği sefer sırasında Gebze’de bulunan Fatih-in Otağı, Hünkar Çayırı’nda vefat eden, bir çağı kapatıp başka çağ açan Fatih Sultan Mehmet Han’ı rahmet ve minnetle anan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, tam kapanma sürecinde üyelerin iş ve işlemlerinin aksamaması adına odanın çalışmalarının devam edecek olduğunu ve firmaların dijital dönüşüm ile tanışmaları ve kendilerini bu sürece adapte bir şekilde geliştirebilmeleri adına yaptıkları Dijital Check-up projesinin devam ettiğini söyledi.  
GTO’da nisan meclisi tamam

Gebze Ticaret Odası Nisan ayı olağan meclis toplantısı pandemi kuralları çerçevesinde zoom üzerinden online olarak gerçekleştirildi. Nisan ayı oda faaliyetlerine üyeleri ile paylaşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, ASELSAN, Gebze Ticaret Odası ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi ortak projesi olarak başlatılan, 28 bin 683 m2’lik alan üzerine kurulacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin protokolünü gerçekleştirdiğini ve en kısa zamanda tamamlanacağının müjdesini verdi.

DİJİTAL CHECK-UP PROJESİ DEVAM EDİYOR

İçerisinde çok sayıda merkezi barındıracak Darıca Hizmet Kompleksi projesinin çalışmalarının hızla devam ettiğini, hastanelerde gayretle çalışan sağlık ordumuza ve hasta yakınlarına desteklerin sürdüğünü dile getiren Başkan Çiler, emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle gayret gösteren çalışanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. 3 Mayıs 1481’de Doğu’ ya gerçekleştireceği sefer sırasında Gebze’de bulunan Fatih-in Otağı, Hünkar Çayırı’nda vefat eden, bir çağı kapatıp başka çağ açan Fatih Sultan Mehmet Han’ı rahmet ve minnetle anan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, tam kapanma sürecinde üyelerin iş ve işlemlerinin aksamaması adına odanın çalışmalarının devam edecek olduğunu ve firmaların dijital dönüşüm ile tanışmaları ve kendilerini bu sürece adapte bir şekilde geliştirebilmeleri adına yaptıkları Dijital Check-up projesinin devam ettiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.