GTÜ’de uzaktan eğitim deneyimleri sürüyor!

Gebze 18.01.2021 - 12:14, Güncelleme: 18.01.2021 - 12:14
 

GTÜ’de uzaktan eğitim deneyimleri sürüyor!

Gebze Teknik Üniversitesi, uzaktan eğitime dair deneyimlerini ve izlenimlerini “Uzak Temas” forumu ile paylaştı. Konuyla ilgili açıklama yapan GTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilay Coşgun, GTÜ’nün, yüz yüze, uzaktan veya hibrit sistemi için hazırlıklarını tamamladığını ve alınacak karara göre eğitime devam edileceğini söyledi.

Gebze Teknik Üniversitesi, uzaktan eğitime dair deneyimlerini ve izlenimlerini “Uzak Temas” forumu ile paylaştı. Moderatörlüğünü GTÜ Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Özlem Oral Aydın, GTÜ Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kutlu Sevinç Kayıhan ve GTÜ Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Saniye Karaman Öztaş’ın üstlendiği, uzaktan eğitime dair deneyimlerin ve izlenimlerin paylaşıldığı GTÜ Mimarlık Bölümü “Uzak Temas” forumunun ikincisi Çevrimiçi Microsoft Teams Buluşması olarak gerçekleşti. GTÜ Mimarlık Bölümü öğretim elemanlarının ve öğrencilerin yer aldığı buluşmaya 180’nin üzerinde katılım sağlandı. UZAKTAN EĞİTİMDE BAŞARILI SÜREÇ Forum, GTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilay Coşgun’un açılış konuşmasıyla başladı. Coşgun, uzaktan eğitim sürecinin 2020-2021 güz döneminde Mimarlık Bölümü için başarılı geçtiğini belirterek, bahar döneminde eğitimin uzaktan veya yüz yüze olması hakkında YÖK’ten herhangi bir kararın henüz açıklanmadığını, GTÜ’nün yüz yüze, uzaktan veya hibrit sistem için hazırlıklarının tamamlandığını ve alınacak karara göre eğitime devam edileceğini açıkladı. Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Özlem Oral Aydın ise Bölümün Mimarlık Eğitimi Akreditasyon sürecinde olunduğunu ifade ederek, ders değerlendirme anketlerinin doldurulmasının önemini vurguladı. Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kutlu Sevinç Kayıhan, uzaktan eğitim sürecinin güz döneminde başarılı bir şekilde tamamladığını vurguladı. Daha sonra sınıf temsilcileri ve MİTA öğrenci kulübünün temsilcileri olmak üzere öğrencilerin ve GTÜ öğretim elemanlarının katkılarıyla uzaktan eğitime dair görüşler, deneyimler ve sorular paylaşıldı. GTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı, GTÜ Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı ve Yardımcıları kapanış konuşmalarını gerçekleştirerek sürecin öğrencilerimiz açısından en az hasarla atlatılması yönünde çalışmalara devam edildiğini vurguladılar.
Gebze Teknik Üniversitesi, uzaktan eğitime dair deneyimlerini ve izlenimlerini “Uzak Temas” forumu ile paylaştı. Konuyla ilgili açıklama yapan GTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilay Coşgun, GTÜ’nün, yüz yüze, uzaktan veya hibrit sistemi için hazırlıklarını tamamladığını ve alınacak karara göre eğitime devam edileceğini söyledi.

Gebze Teknik Üniversitesi, uzaktan eğitime dair deneyimlerini ve izlenimlerini “Uzak Temas” forumu ile paylaştı. Moderatörlüğünü GTÜ Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Özlem Oral Aydın, GTÜ Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kutlu Sevinç Kayıhan ve GTÜ Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Saniye Karaman Öztaş’ın üstlendiği, uzaktan eğitime dair deneyimlerin ve izlenimlerin paylaşıldığı GTÜ Mimarlık Bölümü “Uzak Temas” forumunun ikincisi Çevrimiçi Microsoft Teams Buluşması olarak gerçekleşti. GTÜ Mimarlık Bölümü öğretim elemanlarının ve öğrencilerin yer aldığı buluşmaya 180’nin üzerinde katılım sağlandı.

UZAKTAN EĞİTİMDE BAŞARILI SÜREÇ

Forum, GTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilay Coşgun’un açılış konuşmasıyla başladı. Coşgun, uzaktan eğitim sürecinin 2020-2021 güz döneminde Mimarlık Bölümü için başarılı geçtiğini belirterek, bahar döneminde eğitimin uzaktan veya yüz yüze olması hakkında YÖK’ten herhangi bir kararın henüz açıklanmadığını, GTÜ’nün yüz yüze, uzaktan veya hibrit sistem için hazırlıklarının tamamlandığını ve alınacak karara göre eğitime devam edileceğini açıkladı. Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Özlem Oral Aydın ise Bölümün Mimarlık Eğitimi Akreditasyon sürecinde olunduğunu ifade ederek, ders değerlendirme anketlerinin doldurulmasının önemini vurguladı. Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kutlu Sevinç Kayıhan, uzaktan eğitim sürecinin güz döneminde başarılı bir şekilde tamamladığını vurguladı. Daha sonra sınıf temsilcileri ve MİTA öğrenci kulübünün temsilcileri olmak üzere öğrencilerin ve GTÜ öğretim elemanlarının katkılarıyla uzaktan eğitime dair görüşler, deneyimler ve sorular paylaşıldı. GTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı, GTÜ Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı ve Yardımcıları kapanış konuşmalarını gerçekleştirerek sürecin öğrencilerimiz açısından en az hasarla atlatılması yönünde çalışmalara devam edildiğini vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.