19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GÜDEF'te Taşlı dönemi!

Kocaeli 29.08.2021 - 12:04, Güncelleme: 29.08.2021 - 12:04
 

GÜDEF'te Taşlı dönemi!

GÜDEF'te Taşlı dönemi!

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu’nda başkanlığa eğitimci Ertuğrul Taşlı seçildi. GÜDEF, geçtiğimiz ay elim bir saldırı sonrası Kurucu Başkanı Süleyman Olgun’u kaybetmişti. Gebze’nin sevilen kanaat önderlerinden Olgun’un vefatı sonrası bir süre çalışmalarını askıya alan GÜDEF’te bu sabah yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Gebze Çözüm Koleji’nde Ertuğrul Taşlı’nın ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı istişare toplantısında Başkan Yardımcısı Taşlı’nın kongre sürecine kadar Başkan olması kararlaştırıldı. 2 yıl sonra yapılacak GÜDEF Kongresine kadar Ertuğrul Taşlı hemşerilerinin tam desteğiyle Başkan olarak görev yapacak. OLGUN’UN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ GÜDEF yönetim kurulu üyeleri, yapılacak çalışmaları masaya yatırırken, yeni Başkan Taşlı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Elim bir olay nedeniyle Süleyman Olgun Başkanımızı kaybetmiştik. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet dilerken, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Süleyman Hocamızdan aldığımız bayrağı onun emanetine sahip çıkarak yukarıya taşıyacağız. Bu konuda tüm hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz.”dedi.
GÜDEF'te Taşlı dönemi!

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu’nda başkanlığa eğitimci Ertuğrul Taşlı seçildi. GÜDEF, geçtiğimiz ay elim bir saldırı sonrası Kurucu Başkanı Süleyman Olgun’u kaybetmişti. Gebze’nin sevilen kanaat önderlerinden Olgun’un vefatı sonrası bir süre çalışmalarını askıya alan GÜDEF’te bu sabah yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Gebze Çözüm Koleji’nde Ertuğrul Taşlı’nın ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı istişare toplantısında Başkan Yardımcısı Taşlı’nın kongre sürecine kadar Başkan olması kararlaştırıldı. 2 yıl sonra yapılacak GÜDEF Kongresine kadar Ertuğrul Taşlı hemşerilerinin tam desteğiyle Başkan olarak görev yapacak.

OLGUN’UN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

GÜDEF yönetim kurulu üyeleri, yapılacak çalışmaları masaya yatırırken, yeni Başkan Taşlı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Elim bir olay nedeniyle Süleyman Olgun Başkanımızı kaybetmiştik. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet dilerken, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Süleyman Hocamızdan aldığımız bayrağı onun emanetine sahip çıkarak yukarıya taşıyacağız. Bu konuda tüm hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz.”dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.