19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gül: Yanmayalım mı beraber?

Spor 23.04.2022 - 09:21, Güncelleme: 23.04.2022 - 09:21
 

Gül: Yanmayalım mı beraber?

Gül: Yanmayalım mı beraber?

Kocaelispor’un yeni teknik direktörü  Fırat Gül, kısa zamanda ekibimize pozitif katkı sağlayarak Bandırma ile Menemenspor karşılaşmalarındaki oyun düzeniyle dikkat çekti. 37 yaşındaki deneyimli ismin etkili hamleleri özellikle Menemenspor önünde oldukça net bir şekilde gözlemlendi. Final tercihlerinde talihsizlikler yaşayan körfez ekibi  bütün istatistiklerde rakibinden üstün konumdaydı KISA ZAMANDA ETKİLİ HAMLELER YAPTI Menemenspor karşısında özellikle 2. Devredeki yoğun baskı ve istek galibiyet golünü getirmeyince kaybedilen 2 puan sebebiyle çok üzülen Fırat Gül ve ekibi kalan haftalar önü daha da motive oldu. Gül kişisel sosyal medyadaki hesabında ne kadar inançlı ve kararlı olduğunu kanıtlar niteliğinde bir paylaşım gerçekleştirdi. Kendisinin yer aldığı fotoğrafın üzerine “Yanmayalım mı beraber” diyen Gül’ün bu paylaşımı çok sayıda yorum ve etkileşim aldı.
Gül: Yanmayalım mı beraber?

Kocaelispor’un yeni teknik direktörü  Fırat Gül, kısa zamanda ekibimize pozitif katkı sağlayarak Bandırma ile Menemenspor karşılaşmalarındaki oyun düzeniyle dikkat çekti. 37 yaşındaki deneyimli ismin etkili hamleleri özellikle Menemenspor önünde oldukça net bir şekilde gözlemlendi. Final tercihlerinde talihsizlikler yaşayan körfez ekibi  bütün istatistiklerde rakibinden üstün konumdaydı

KISA ZAMANDA ETKİLİ HAMLELER YAPTI

Menemenspor karşısında özellikle 2. Devredeki yoğun baskı ve istek galibiyet golünü getirmeyince kaybedilen 2 puan sebebiyle çok üzülen Fırat Gül ve ekibi kalan haftalar önü daha da motive oldu. Gül kişisel sosyal medyadaki hesabında ne kadar inançlı ve kararlı olduğunu kanıtlar niteliğinde bir paylaşım gerçekleştirdi. Kendisinin yer aldığı fotoğrafın üzerine “Yanmayalım mı beraber” diyen Gül’ün bu paylaşımı çok sayıda yorum ve etkileşim aldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.