19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gültepe Kültür Merkezi'nde İnşaat Tamamlandı

Ekonomi 06.02.2022 - 10:07, Güncelleme: 06.02.2022 - 10:07
 

Gültepe Kültür Merkezi'nde İnşaat Tamamlandı

Gültepe Kültür Merkezi'nde İnşaat Tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, İzmit Gültepe Kültür Merkezi inşaatını tamamladı. Bina, hizmete girmek için hazır hale getiriliyor. Gültepe Mahallesi sakinleri tarafından özlemle beklenen Gültepe Kültür Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Toplam 653 metrekare alana sahip olan 5 katlı yapıda asma tavan ve laminat işleri daha önce bitmişti. Elektrik bağlantılarının yapıldığı kültür merkezinde asansör ve klimalar da devreye alındı. Gültepe Kültür Merkezi faaliyetleri ve muhteşem görüntüsüyle İzmit ilçesinin kültür-sanat hayatına renk katacak. Gültepe Kültür Merkezinin dış cephe işlemleri kapsamında gül motifi uygulandı. 110 metrekare alanı kapsayan ve yolun iki cephesinden de görülen gül motifi, Gültepe Mahallesinin kültür merkezine ayrı bir güzellik kattı. Çok amaçlı Gültepe Kültür Merkezi 5 katlı yapıdan oluşuyor. Buna göre 2. bodrum katta millet kıraathanesi, elektrik odası, bir rezerv oda, bodrum katta bilgisayar odası, zemin katta bir toplantı odası, çay ocağı ve mescit, 1. katta konferans alanı ve mescit, 2. katta ise bir toplantı odası ve bir dernek odası bulunuyor.
Gültepe Kültür Merkezi'nde İnşaat Tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, İzmit Gültepe Kültür Merkezi inşaatını tamamladı. Bina, hizmete girmek için hazır hale getiriliyor.
Gültepe Mahallesi sakinleri tarafından özlemle beklenen Gültepe Kültür Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Toplam 653 metrekare alana sahip olan 5 katlı yapıda asma tavan ve laminat işleri daha önce bitmişti. Elektrik bağlantılarının yapıldığı kültür merkezinde asansör ve klimalar da devreye alındı. Gültepe Kültür Merkezi faaliyetleri ve muhteşem görüntüsüyle İzmit ilçesinin kültür-sanat hayatına renk katacak. Gültepe Kültür Merkezinin dış cephe işlemleri kapsamında gül motifi uygulandı. 110 metrekare alanı kapsayan ve yolun iki cephesinden de görülen gül motifi, Gültepe Mahallesinin kültür merkezine ayrı bir güzellik kattı. Çok amaçlı Gültepe Kültür Merkezi 5 katlı yapıdan oluşuyor. Buna göre 2. bodrum katta millet kıraathanesi, elektrik odası, bir rezerv oda, bodrum katta bilgisayar odası, zemin katta bir toplantı odası, çay ocağı ve mescit, 1. katta konferans alanı ve mescit, 2. katta ise bir toplantı odası ve bir dernek odası bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.