19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Gündemi değiştirme çabanıza artık kimse inanmıyor!”

Siyaset 14.09.2021 - 14:22, Güncelleme: 14.09.2021 - 14:22
 

“Gündemi değiştirme çabanıza artık kimse inanmıyor!”

HARUN YILDIZLI’DAN ÇOK SERT AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e seslenerek, “Ne zaman Kocaeli’miz ile ilgili bir sorunu, usulsüzlüğü, halka değil ranta hizmeti ortaya çıkarıp gündeme getirsek AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in, genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla ve partimizle ilgili iftira dolu açıklamalarını okuyoruz. Gündemi böyle değiştirme çabanıza artık kimse inanmıyor” dedi. AK Parti’nin FETÖ ile ilişkilerini hatırlatan Başkan Yıldızlı “Hele mensubu olduğunuz iktidar partisinin geleceklerini çalmaya çalıştığı o pırıl pırıl gençlerimiz hiç inanmıyor. Boşa nefes tüketmeyin” diye konuştu. “FETÖ terör örgütü ile kimin aynı yağmurda ıslandığını, el ele yürüdüğünü illaki hatırlat diyorsanız buyrun Sayın Ellibeş” açıklamasında bulundu. FETÖ İLE YÜRÜYEN MEYDANLARDA ALKIŞLATAN SİZLERDİNİZ Başkan Yıldızlı açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Kandilin şehrin göbeğinde kutlama yapmasına izin verenler, hoca efendi diye hitap ettikleri zat ülkeye dönsün diye gözyaşı dökenler, uçaklarla Pensilvanya’ya gidenler, terör örgütü elebaşının mektubunu devlet kanalında okutanlar, kardeşini de canlı yayına çıkartanlar, bu terör örgütleri onurlu Türk askerlerine yönelik hain operasyonlar düzenlerken biz bu davanın savcısıyız diyenler, sessiz çığlık eylemlerine bir kez dahi adım atmayanlar, her türlü terör mensubunu devlet kademelerinde yuvalandıranlar, ülke yönetimini cemaat kavgalarının ortasına bırakanlar sizin genel başkanlarınız, bakanlarınız, milletvekilleriniz, belediye başkanlarınızdı. Kocaeli’de 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında dönemin il başkanınız FETÖ mensubu zatı yakalanmadan önce meydanlarda alkışlattı. Yine şu anda belediye başkanı olan eski milletvekilinizin ‘Hoca eli öptüm, elimi yıkamam’ dediğini cümle alem biliyor. Hatalarınızı, yanlış politikalarınızı bu ülkenin kurucu partisine asla ve asla yıkamazsınız.”
HARUN YILDIZLI’DAN ÇOK SERT AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e seslenerek, “Ne zaman Kocaeli’miz ile ilgili bir sorunu, usulsüzlüğü, halka değil ranta hizmeti ortaya çıkarıp gündeme getirsek AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in, genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla ve partimizle ilgili iftira dolu açıklamalarını okuyoruz. Gündemi böyle değiştirme çabanıza artık kimse inanmıyor” dedi.

AK Parti’nin FETÖ ile ilişkilerini hatırlatan Başkan Yıldızlı “Hele mensubu olduğunuz iktidar partisinin geleceklerini çalmaya çalıştığı o pırıl pırıl gençlerimiz hiç inanmıyor. Boşa nefes tüketmeyin” diye konuştu. “FETÖ terör örgütü ile kimin aynı yağmurda ıslandığını, el ele yürüdüğünü illaki hatırlat diyorsanız buyrun Sayın Ellibeş” açıklamasında bulundu.

FETÖ İLE YÜRÜYEN MEYDANLARDA ALKIŞLATAN SİZLERDİNİZ

Başkan Yıldızlı açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Kandilin şehrin göbeğinde kutlama yapmasına izin verenler, hoca efendi diye hitap ettikleri zat ülkeye dönsün diye gözyaşı dökenler, uçaklarla Pensilvanya’ya gidenler, terör örgütü elebaşının mektubunu devlet kanalında okutanlar, kardeşini de canlı yayına çıkartanlar, bu terör örgütleri onurlu Türk askerlerine yönelik hain operasyonlar düzenlerken biz bu davanın savcısıyız diyenler, sessiz çığlık eylemlerine bir kez dahi adım atmayanlar, her türlü terör mensubunu devlet kademelerinde yuvalandıranlar, ülke yönetimini cemaat kavgalarının ortasına bırakanlar sizin genel başkanlarınız, bakanlarınız, milletvekilleriniz, belediye başkanlarınızdı. Kocaeli’de 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında dönemin il başkanınız FETÖ mensubu zatı yakalanmadan önce meydanlarda alkışlattı. Yine şu anda belediye başkanı olan eski milletvekilinizin ‘Hoca eli öptüm, elimi yıkamam’ dediğini cümle alem biliyor. Hatalarınızı, yanlış politikalarınızı bu ülkenin kurucu partisine asla ve asla yıkamazsınız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.