Güneş aşı için kısıtlama tavsiye etti!

Darıca 29.07.2021 - 17:18, Güncelleme: 29.07.2021 - 17:18
 

Güneş aşı için kısıtlama tavsiye etti!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş, herkesin aşı olması gerektiğini vurgulayarak bazı yaptırımlar için tavsiyede bulundu.

Ülke genelinde aşılanmayı yaygınlaştırmak adına büyük bir seferberlik ilan edilirken, bölgemizden çok sayıda siyasi, bürokrat ve sağlık dünyasının öne gelen isimlerinden duyarlı mesajlar gelmeye devam ediyor. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş, herkesin aşı olması gerektiğini vurgulayarak bazı yaptırımlar için tavsiyede bulundu. Güneş aşısız kişilere kısıtlamalar getirilmesi gerektiğini ifade ederek, aksi taktirde vatandaşların yakınlarını kaybetmeye devam edeceğini söyledi. GÜNEŞ’TEN TAVSİYELER Başhekim Güneş, “Bütün uyarılara rağmen büyük oranda aşısız insanımız var. Caydırıcı tedbirlerin alınması gerektiğine inanıyorum. Bana göre kıymetli aşısız kardeşlerimiz, büyüklerimiz kızmazlarsa şu önerilerim olacak.  Aşılanması gerekenlerin aşısını yaptırmamış ise; AVM’lere, lokantalara, kafelere ve toplu taşıma araçlarına asla alınmamalıdır.  Ayrıca sosyal medyada aşı karşıtlarının erişimi engellenmelidir. Yoksa aşılamada istenilen orana asla ulaşamayız. Yakınlarını kaybetmeye devam ederiz. Gözyaşlarımız asla eksik olmaz” dedi.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş, herkesin aşı olması gerektiğini vurgulayarak bazı yaptırımlar için tavsiyede bulundu.

Ülke genelinde aşılanmayı yaygınlaştırmak adına büyük bir seferberlik ilan edilirken, bölgemizden çok sayıda siyasi, bürokrat ve sağlık dünyasının öne gelen isimlerinden duyarlı mesajlar gelmeye devam ediyor. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş, herkesin aşı olması gerektiğini vurgulayarak bazı yaptırımlar için tavsiyede bulundu. Güneş aşısız kişilere kısıtlamalar getirilmesi gerektiğini ifade ederek, aksi taktirde vatandaşların yakınlarını kaybetmeye devam edeceğini söyledi.

GÜNEŞ’TEN TAVSİYELER

Başhekim Güneş, “Bütün uyarılara rağmen büyük oranda aşısız insanımız var. Caydırıcı tedbirlerin alınması gerektiğine inanıyorum. Bana göre kıymetli aşısız kardeşlerimiz, büyüklerimiz kızmazlarsa şu önerilerim olacak.  Aşılanması gerekenlerin aşısını yaptırmamış ise; AVM’lere, lokantalara, kafelere ve toplu taşıma araçlarına asla alınmamalıdır.  Ayrıca sosyal medyada aşı karşıtlarının erişimi engellenmelidir. Yoksa aşılamada istenilen orana asla ulaşamayız. Yakınlarını kaybetmeye devam ederiz. Gözyaşlarımız asla eksik olmaz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.