Güzel bir haber bekliyorlar

Gebze 16.05.2021 - 10:21, Güncelleme: 16.05.2021 - 10:21
 

Güzel bir haber bekliyorlar

Güzel bir haber bekliyorlar

29 Nisan tarihinden bu yana tam kapanma kararıyla beraber sadece paket servis şeklinde çalışan lokanta, kafe ve restoranlarda gözler yapılacak olan kabine toplantısına çevrildi. Uzun zamandır iş yapamayan ve zor zamanlar geçiren lokanta, kafe ve restoranlarda umutlu bekleyiş hâkim. İşletme sahipleri tam kapanma sonrasında artık işlerine dönmek istediklerini ve müşteri kabul etmeyi amaçladıklarını kaydederken merakla gelecek güzel bir haberi beklediklerini ifade ettiler. “ARTIK ÇOK YORULDUK, YIPRANDIK” Son dönemdir çeşitli sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden lokanta, kafe ve restoran işletmeleri, “Onlarca çalışanımız ve onların aileleri var. Salgın boyunca zor zamanlar yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Paket servisle hizmet vermeye devam etsek de bu birçok anlamda yetersiz kalmıyor. Müşterilerimizi özledik, eski günlerimizi özledik. Artık müşterilerimize kavuşmak istiyoruz. Vakalarda belirgin düşüş var, kurallara uyduktan sonra hizmet verebiliriz. Çok hırpalandık ve çok yıprandık” ifadesini kullanarak yetkililerden güzel bir haber beklediklerini kaydettiler.
Güzel bir haber bekliyorlar

29 Nisan tarihinden bu yana tam kapanma kararıyla beraber sadece paket servis şeklinde çalışan lokanta, kafe ve restoranlarda gözler yapılacak olan kabine toplantısına çevrildi. Uzun zamandır iş yapamayan ve zor zamanlar geçiren lokanta, kafe ve restoranlarda umutlu bekleyiş hâkim. İşletme sahipleri tam kapanma sonrasında artık işlerine dönmek istediklerini ve müşteri kabul etmeyi amaçladıklarını kaydederken merakla gelecek güzel bir haberi beklediklerini ifade ettiler.

“ARTIK ÇOK YORULDUK, YIPRANDIK”

Son dönemdir çeşitli sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden lokanta, kafe ve restoran işletmeleri, “Onlarca çalışanımız ve onların aileleri var. Salgın boyunca zor zamanlar yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Paket servisle hizmet vermeye devam etsek de bu birçok anlamda yetersiz kalmıyor. Müşterilerimizi özledik, eski günlerimizi özledik. Artık müşterilerimize kavuşmak istiyoruz. Vakalarda belirgin düşüş var, kurallara uyduktan sonra hizmet verebiliriz. Çok hırpalandık ve çok yıprandık” ifadesini kullanarak yetkililerden güzel bir haber beklediklerini kaydettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.