AK Parti Gebze'nin adayı belli oldu!

Gebze 03.10.2017 - 16:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Parti Gebze'nin adayı belli oldu!

AK Parti Gebze'de 5 aday ile yapılan mülakatın ardından ilçe başkan adayı açıklandı. İşte Gebze'nin yeni ilçe başkanı olacak isim... Bir süredir düğüm haline gelen AK Parti Gebze İlçe Kongresi için en önemli adım bugün atıldı. 15 Ekim'e ertelenen kongre çalışmaları kapsamında bugün İlçe Başkan Adayı olarak Ankara'ya giden Köksal Tatoğlu, Mustafa Yıldıztekin, Ufuk Ekinci, Murat Yelek ve İrfan Ayar mülakata alındı. Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, bölge koordinatörü Osman Boyraz ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın katıldığı toplantıda mülakata alınan adaylar arasından bir isim ilçe başkan adayı olarak belirlendi. İRFAN AYAR İSMİ AÇIKLANDI Yapılan görüşmeler sonucunda İrfan Ayar, AK Parti Gebze'nin ilçe başkan adayı olarak belirlendi. Ayar, 15 Ekim'de genel merkezin adayı olarak kongreye girecek. 

AK Parti Gebze'de 5 aday ile yapılan mülakatın ardından ilçe başkan adayı açıklandı. İşte Gebze'nin yeni ilçe başkanı olacak isim...

Bir süredir düğüm haline gelen AK Parti Gebze İlçe Kongresi için en önemli adım bugün atıldı. 15 Ekim'e ertelenen kongre çalışmaları kapsamında bugün İlçe Başkan Adayı olarak Ankara'ya giden Köksal Tatoğlu, Mustafa Yıldıztekin, Ufuk Ekinci, Murat Yelek ve İrfan Ayar mülakata alındı. Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, bölge koordinatörü Osman Boyraz ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın katıldığı toplantıda mülakata alınan adaylar arasından bir isim ilçe başkan adayı olarak belirlendi.

İRFAN AYAR İSMİ AÇIKLANDI

Yapılan görüşmeler sonucunda İrfan Ayar, AK Parti Gebze'nin ilçe başkan adayı olarak belirlendi. Ayar, 15 Ekim'de genel merkezin adayı olarak kongreye girecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.