19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Arıza yüzünden Gebze’de sular kesildi!

Gebze 22.10.2020 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Arıza yüzünden Gebze’de sular kesildi!

Ana isale hattı üzerinde meydana gelen arıza sebebiyle Gebze’de 12 saat sular kesilecek. Gebze’de ana isale hattı üzerinde meydana gelen arıza sebebiyle, tahminen bu gece saat 24.00’a kadar su kesintisi yaşanacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İSU, “Gebze’de yenileme çalışmaları devam eden ana isale hattı üzerinde meydana gelen arıza nedeniyle bugün gece saat 24:00’a kadar bakım onarım çalışması yapılacaktır. Yapılacak olan çalışma süresince aşağıda belirtilen mahallelere su verilemeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” İfadeleri kullanıldı. BU MAHALLELERDE KESİNTİ YAŞANACAK Bu süre zarfında; su kesintisinden etkilenecek bölgeler; Hacı Halil, Osman Yılmaz, Köşklü Çeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallimköy, Tavşanlı, Mustafapaşa, İstasyon Mahallelerinin bir kısmına, Arapçeşme Mahallesinin tamamı.

Ana isale hattı üzerinde meydana gelen arıza sebebiyle Gebze’de 12 saat sular kesilecek.

Gebze’de ana isale hattı üzerinde meydana gelen arıza sebebiyle, tahminen bu gece saat 24.00’a kadar su kesintisi yaşanacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İSU, “Gebze’de yenileme çalışmaları devam eden ana isale hattı üzerinde meydana gelen arıza nedeniyle bugün gece saat 24:00’a kadar bakım onarım çalışması yapılacaktır. Yapılacak olan çalışma süresince aşağıda belirtilen mahallelere su verilemeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” İfadeleri kullanıldı.

BU MAHALLELERDE KESİNTİ YAŞANACAK

Bu süre zarfında; su kesintisinden etkilenecek bölgeler; Hacı Halil, Osman Yılmaz, Köşklü Çeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallimköy, Tavşanlı, Mustafapaşa, İstasyon Mahallelerinin bir kısmına, Arapçeşme Mahallesinin tamamı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.