Atatürk Dilovası’nda törenlerle anıldı

Dilovası 10.11.2020 - 13:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Atatürk Dilovası’nda törenlerle anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 82.yılında Dilovası’nda törenlerle anıldı. İlçe protokolünün çelenk sunumuyla başlayan törene İlçe Kaymakamı M. Asım Alkan, Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun, İlçe Jandarma Komutanı, Teğmen Sait Arı, Kurum müdürleri, Siyasi Parti İlçe başkanları ve temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI  Dilovası Belediyesi önünde başlayan anma töreninde Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in çelenk sunumu ve saygı duruşunun ardından ve İstiklal Marşı okundu. Program çelenk sunumunun ardından Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde devam etti. Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerce hazırlanan programda öğrencilerin seslendirdiği şiirler, oratoryo ve Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Atatürk anısına hazırlanan slayt gösterisi sunumu yapıldı. ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ  Son bölümde ise 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında İlçede ki okullarda ki öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam M. Asım Alkan ve Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından verildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 82.yılında Dilovası’nda törenlerle anıldı. İlçe protokolünün çelenk sunumuyla başlayan törene İlçe Kaymakamı M. Asım Alkan, Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun, İlçe Jandarma Komutanı, Teğmen Sait Arı, Kurum müdürleri, Siyasi Parti İlçe başkanları ve temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI 
Dilovası Belediyesi önünde başlayan anma töreninde Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in çelenk sunumu ve saygı duruşunun ardından ve İstiklal Marşı okundu. Program çelenk sunumunun ardından Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde devam etti. Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerce hazırlanan programda öğrencilerin seslendirdiği şiirler, oratoryo ve Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Atatürk anısına hazırlanan slayt gösterisi sunumu yapıldı.


ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ 
Son bölümde ise 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında İlçede ki okullarda ki öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam M. Asım Alkan ve Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.