Başkan Çiftçi, küçük Elif’i okula bıraktı!

Çayırova 21.09.2020 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Çiftçi, küçük Elif’i okula bıraktı!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yüz yüze eğitimin ilk gününde birinci sınıfa yeni başlayan Elif Koç’u makam arabasıyla okuluna bıraktı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, anasınıfı ve birinci sınıfların yüz yüz eğitime başladığı ilk günde birinci sınıfa yeni başlayan Elif Koç’u makam arabasıyla evinden alarak okuluna bıraktı. Emek Mahallesi’nde oturan ve yeni okula başlayan Elif Koç’un ilk günkü ve sevinç heyecana ortak olan Başkan Çiftçi, makam arabasıyla evinden aldığı küçük Elif’i eğitime başladığı Akçakoça İlkokulu’na götürdü. MİNİKLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, yeni eğitim ve öğretim yılının ilk gününde Akçakoca İlkokulu’nda sınıfları gezerek, yeni okula başlayan çocuklarla bir süre sohbet etti. Öğrencilere hijyen seti dağıtan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, pandemi dolayısıyla maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını istediği öğrencilere, yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yüz yüze eğitimin ilk gününde birinci sınıfa yeni başlayan Elif Koç’u makam arabasıyla okuluna bıraktı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, anasınıfı ve birinci sınıfların yüz yüz eğitime başladığı ilk günde birinci sınıfa yeni başlayan Elif Koç’u makam arabasıyla evinden alarak okuluna bıraktı. Emek Mahallesi’nde oturan ve yeni okula başlayan Elif Koç’un ilk günkü ve sevinç heyecana ortak olan Başkan Çiftçi, makam arabasıyla evinden aldığı küçük Elif’i eğitime başladığı Akçakoça İlkokulu’na götürdü.

MİNİKLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, yeni eğitim ve öğretim yılının ilk gününde Akçakoca İlkokulu’nda sınıfları gezerek, yeni okula başlayan çocuklarla bir süre sohbet etti. Öğrencilere hijyen seti dağıtan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, pandemi dolayısıyla maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını istediği öğrencilere, yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.