Büyükgöz’den engelli parkı müjdesi

Gebze 03.12.2020 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Büyükgöz’den engelli parkı müjdesi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 3 Aralık Engelliler Günü’nde Gebze’nin özel çocuklarıyla bir araya geldi. Özel çocuklar, Gaziler Atlı Eğitim Merkezi’nde ata bindi, gönüllerince eğlendi. Başkan Büyükgöz, özel çocuklarla bir araya geldi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 3 Aralık Engelliler Günü vesilesiyle Gaziler Dağı Atlı Binicilik Merkezi’nde düzenlenen programa ev sahipliği yaptı. Başkan Büyükgöz özel çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilendi. Çocukların ata bindiği ve gönüllerince vakit geçirdiği programda kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bu güzel evlatlar bize Allah’ın emaneti. Biz de bu emanet en iyi şekilde sahip çıkmak için ne gerekiyorsa yapmak için çaba göstereceğiz.   ENGELLİ PARKI KAZANDIRACAĞIZ Şuanda bulunduğumuz tesisimizde atla rehabilitasyon çalışmalarımız devam ediyor. Seçim beyannamemizde yer alan engelli parkımızı Gebze’mize kazandırmak için çalışmamızı yapacağız. Pandemi şartları nedeniyle biraz gecikse de kapsamlı parkımızı ilçemize kazandıracağız. Programımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi. Başkan Büyükgöz, özel çocuklara hediyeler takdim etti. Programa Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları Ali Kaya, Yusuf Burkut, Selamet Güner, Sedat Çelik, belediye meclis üyeleri ve aileler katıldı.     

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 3 Aralık Engelliler Günü’nde Gebze’nin özel çocuklarıyla bir araya geldi. Özel çocuklar, Gaziler Atlı Eğitim Merkezi’nde ata bindi, gönüllerince eğlendi.

Başkan Büyükgöz, özel çocuklarla bir araya geldi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 3 Aralık Engelliler Günü vesilesiyle Gaziler Dağı Atlı Binicilik Merkezi’nde düzenlenen programa ev sahipliği yaptı. Başkan Büyükgöz özel çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilendi. Çocukların ata bindiği ve gönüllerince vakit geçirdiği programda kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bu güzel evlatlar bize Allah’ın emaneti. Biz de bu emanet en iyi şekilde sahip çıkmak için ne gerekiyorsa yapmak için çaba göstereceğiz.

 

ENGELLİ PARKI KAZANDIRACAĞIZ

Şuanda bulunduğumuz tesisimizde atla rehabilitasyon çalışmalarımız devam ediyor. Seçim beyannamemizde yer alan engelli parkımızı Gebze’mize kazandırmak için çalışmamızı yapacağız. Pandemi şartları nedeniyle biraz gecikse de kapsamlı parkımızı ilçemize kazandıracağız. Programımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi. Başkan Büyükgöz, özel çocuklara hediyeler takdim etti. Programa Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik’in yanı sıra belediye başkan yardımcıları Ali Kaya, Yusuf Burkut, Selamet Güner, Sedat Çelik, belediye meclis üyeleri ve aileler katıldı.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.