Çayırova’da bir apartmana giriş çıkışlar yasaklandı

Çayırova 19.10.2020 - 14:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da bir apartmana giriş çıkışlar yasaklandı

Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda 3 kişinin pozitif çıkması ve pozitif vakaların diğer apartman sakinleri ile temaslı olmasını belirlenmesinin ardından apartmana giriş ve çıkışlar yasaklandı. Çayırova Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Fiziksel temas, Havayolu vb. yollarla bulaşabilen ve enfekte olan insan sayısı tüm dünya da hızla yükselen Corona Virüs (Covid -19) salgınının, toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek adına sosyal hareketliliği ve insanlar arası teması azaltarak sosyal izolasyonun mutlak şekilde sağlanması hayati derecede öneme haizdir. İlçemizde Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun önerileri ve Kocaeli Valiliğinin emir ve önerileri doğrultusunda sosyal izolasyonu sağlamak amacıyla birçok tedbir kararı alınmış ve titizlikle uygulanmıştır. GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR KAPATILDI Corona virüsün yayılmasını engellemek için İlçemizde ek tedbirlerin alınması zaruriyeti oluşmuştur. İlçemiz Özgürlük Mahallesi 230/3. sokak no:3 adresinde bulunan Yaşam Apartmanı isimli 4 katlı 9 daireden oluşan bina da iki dairede 3 kişinin Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve yapılan filyasyon çalışmalarında diğer bir dairede ise temaslı kişilerin oluştuğu tespit edilmiştir. Bundan dolayı; 19.10.2020 tarih ve 2020/111 sayılı İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararı ile 19.10.2020 tarihi saat 12.00’dan 26.10.2020 tarihi saat 23.59’a kadar Yaşam Apartmanına giriş ve çıkışlar kapatılmıştır.”      

Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda 3 kişinin pozitif çıkması ve pozitif vakaların diğer apartman sakinleri ile temaslı olmasını belirlenmesinin ardından apartmana giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Çayırova Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Fiziksel temas, Havayolu vb. yollarla bulaşabilen ve enfekte olan insan sayısı tüm dünya da hızla yükselen Corona Virüs (Covid -19) salgınının, toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek adına sosyal hareketliliği ve insanlar arası teması azaltarak sosyal izolasyonun mutlak şekilde sağlanması hayati derecede öneme haizdir. İlçemizde Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun önerileri ve Kocaeli Valiliğinin emir ve önerileri doğrultusunda sosyal izolasyonu sağlamak amacıyla birçok tedbir kararı alınmış ve titizlikle uygulanmıştır.

GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Corona virüsün yayılmasını engellemek için İlçemizde ek tedbirlerin alınması zaruriyeti oluşmuştur. İlçemiz Özgürlük Mahallesi 230/3. sokak no:3 adresinde bulunan Yaşam Apartmanı isimli 4 katlı 9 daireden oluşan bina da iki dairede 3 kişinin Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve yapılan filyasyon çalışmalarında diğer bir dairede ise temaslı kişilerin oluştuğu tespit edilmiştir. Bundan dolayı; 19.10.2020 tarih ve 2020/111 sayılı İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararı ile 19.10.2020 tarihi saat 12.00’dan 26.10.2020 tarihi saat 23.59’a kadar Yaşam Apartmanına giriş ve çıkışlar kapatılmıştır.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.